Libnet.ro
UNICEF

10:01

John Kerry anunta ca SUA vor spori ajutorul economic pentru Republica Moldova, denuntand presiuni ruse

Hotnews Hotnews,
 John Kerry anunta ca SUA vor spori ajutorul economic pentru Republica Moldova, denuntand presiuni ruse

Statele Unite isi vor spori ajutorul economic destinat Republicii Moldova, tara angajata intr-un proces de apropiere de Uniunea Europeana, a anuntat luni secretarul de Stat american Jonn Kerry, care a denuntat presiunile Moscovei asupra acestei foste republici sovietice, transmite AFP. continuă pe Hotnews

SUA sporesc ajutorul economic si isi manifesta sustinerea pentru Republica Moldova, pe fondul crizei din Ucraina

Statele Unite isi vor spori ajutorul economic destinat Republicii Moldova, tara angajata intr-un proces de apropiere de Uniunea Europeana, a anuntat luni secretarul de Stat american Jonn Kerry, care a denuntat presiunile Moscovei asupra acestei foste republici sovietice, transmite AFP. UPDATE: Liderii americani au multiplicat, luni, semnalele de sustinere pentru R. Moldova, cu ocazia vizitei la Washington a premierului moldovean. Iurie Leanca a avut o intalnire cu vicepresedintele american Joe Biden in cursul diminetii, la Casa Alba, dar presedintele Barack Obama a participat si el la intrevedere, potrivit administratiei americane.

America sporeste ajutorul economic pentru Republica Moldova.

Statele Unite vor spori ajutorul economic pentru Republica Moldova, angajata intr-un proces de aderare la Uniunea Europeana, a anuntat luni secretarul de Stat american, relateaza AFP, relateaza Mediafax. Vom suplimenta fondurile pentru a ajuta R. Moldova sa isi dezvolte competitivitatea, a declarat pentru presa secretarul de Stat american, John Kerry, inainte de o intrevedere cu premierul moldovean, Iurie Leanca, la Washington. Washingtonul prevede sa deblocheze inca 2,8 milioane de dolari .

John Kerry si Iurie Leanca au lansat, la Washington, Dialogul Strategic moldo-american: Acest sprijin va asigura ireversibilitatea reformelor democratice

Premierul Iurie Leanca si Secretarul de Stat al SUA, John Kerry, au lansat Dialogul Strategic moldo-american, in cadrul vizitei sefului Guvernului moldovean la Washington. Oficialii au discutat despre agenda bilaterala, parcursul european al Republicii Moldova si, in mod prioritar, evolutiile din Ucraina, se spune intr-un comunicat de presa al Executivului de la Chisinau.

Moscova considera inadmisibile amenintarile secretarului de Stat american John Kerry

Moscova a catalogat, luni, drept inadmisibile amenintarile secretarului de Stat american John Kerry, care a denuntat invazia Ucrainei de catre Rusia, precizand ca aceasta risca sa fie exclusa din.

John Kerry se deplaseaza, marti, la Kiev.

Secretarul de Stat american, John Kerry, se va deplasa marti la Kiev, cu scopul de a-si arata sprijinul pentru autoritatile interimare ucrainene, in contextul in care trupele ruse detin controlul total asupra Crimeei, au anuntat duminica oficiali americani, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Criza din Ucraina. In Crimeea sunt deja 15. 000 de militari rusi si doua nave, sustine un oficial ucrainean. Vezi si pozitia oficiala a Romaniei, exprimata de Traian Basescu Intr-un comunicat, .

UPDATE. John Kerry ameninta Rusia cu excluderea din G8.

Rusia risca sa piarda locul in organizatia statelor puternic industralizate - G8 -, avertizeaza secretarul de Stat american, John Kerry, in contextul operatiunilor militare ruse din Ucraina, relateaza Mediafax. Citeste si: UPDATE. Ucraina a inceput mobilizarea trupelor. In Crimeea sunt deja 15. 000 de militari rusi si doua nave, sustine un oficial ucrainean Daca operatiunile din Ucraina continua, presedintele Vladimir Putin ar putea sa nu mai aiba niciun summit G8 la Soci, ba chiar Rusia ar .

Secretarul de Stat american John Kerry ameninta Rusia cu excluderea din G8

Secretarul de Stat american John Kerry a atras atentia ca Rusia ar putea parasi G8, in contextul operatiunilor militari ruse din Ucraina. Daca operatiunile din Ucraina continua, presedintele Vladimir .

John Kerry ameninta Rusia cu excluderea din G8.

Rusia risca sa piarda locul in organizatia statelor puternic industralizate - G8 -, avertizeaza secretarul de Stat american, John Kerry, in contextul operatiunilor militare ruse din Ucraina, relateaza Mediafax. Citeste si: UPDATE. Ucraina a inceput mobilizarea trupelor. In Crimeea sunt deja 15. 000 de militari rusi si doua nave, sustine un oficial ucrainean Daca operatiunile din Ucraina continua, presedintele Vladimir Putin ar putea sa nu mai aiba niciun summit G8 la Soci, ba chiar Rusia .

John Kerry: Rusia risca deteriorarea profunda a relatiilor cu Statele Unite

Secretarul de Stat american, John Kerry, a avertizat sambata seara Moscova ca mobilizarea de trupe ruse in Ucraina ameninta pacea si securitatea in regiune si risca sa aiba un impact profund asupra rela.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )