Libnet.ro
UNICEF

12:00

SUA sporesc ajutorul economic si isi manifesta sustinerea pentru Republica Moldova, pe fondul crizei din Ucraina

Hotnews Hotnews,
 SUA sporesc ajutorul economic si isi manifesta sustinerea pentru Republica Moldova, pe fondul crizei din Ucraina

Statele Unite isi vor spori ajutorul economic destinat Republicii Moldova, tara angajata intr-un proces de apropiere de Uniunea Europeana, a anuntat luni secretarul de Stat american Jonn Kerry, care a denuntat presiunile Moscovei asupra acestei foste republici sovietice, transmite AFP. UPDATE: Liderii americani au multiplicat, luni, semnalele de sustinere pentru R. Moldova, cu ocazia vizitei la Washington a premierului moldovean. Iurie Leanca a avut o intalnire cu vicepresedintele american Joe Biden in cursul diminetii, la Casa Alba, dar presedintele Barack Obama a participat si el la intrevedere, potrivit administratiei americane. continuă pe Hotnews

John Kerry anunta ca SUA vor spori ajutorul economic pentru Republica Moldova, denuntand presiuni ruse

Statele Unite isi vor spori ajutorul economic destinat Republicii Moldova, tara angajata intr-un proces de apropiere de Uniunea Europeana, a anuntat luni secretarul de Stat american Jonn Kerry, care a denuntat presiunile Moscovei asupra acestei foste republici sovietice, transmite AFP.

America sporeste ajutorul economic pentru Republica Moldova.

Statele Unite vor spori ajutorul economic pentru Republica Moldova, angajata intr-un proces de aderare la Uniunea Europeana, a anuntat luni secretarul de Stat american, relateaza AFP, relateaza Mediafax. Vom suplimenta fondurile pentru a ajuta R. Moldova sa isi dezvolte competitivitatea, a declarat pentru presa secretarul de Stat american, John Kerry, inainte de o intrevedere cu premierul moldovean, Iurie Leanca, la Washington. Washingtonul prevede sa deblocheze inca 2,8 milioane de dolari .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )