Libnet.ro
UNICEF

18:45

Americanii de la Forever 21 intra pe piata din Romania. Unde deschid primul magazin

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Americanii de la Forever 21 intra pe piata din Romania. Unde deschid primul magazin

Brandul de fashion Forever 21 si-a anuntat planul de a intra pe piata din Romania, prin deschiderea primului sau magazin in Bucuresti, in aceasta toamna. Magazinul va fi amplasat in ParkLake, noul centru comercial care va fi inaugurat in septembrie, va. continuă pe Wall-Street Ro

INFOGRAFIC Cat valoreaza Brexitul in Romania? Unde si cat investesc britanicii in tara noastra

Un eventual Brexit al oamenilor de afaceri britanici din Romania ar insemna evaporarea a aproximativ 2,6 miliarde de euro din economie, arata un studiu efectuat de analistii de la KeysFin, pe baza datelor companiilor cu actionar majoritar din Regatul Unit. De la constructii si imobiliare la industria berii, domeniul farmaceutic, IT, tutun sau comert, britanicii sunt prezenti in aproape toate segmentele economiei romanesti, astfel ca efectele unei iesiri din piata a firmelor cu capital majoritar din UK ar fi semnificative, in ciuda asigurarilor optimiste date de autoritati.

Fotografia zilei: Steagul Turciei, expus cu hainele, intr-o piata din Istanbul

Ieri, un steag al Turciei era expus pe un perete, alaturi de haine aflate la vanzare, intr-o piata din Istanbul, in timp ce o femeie musulmana trecea prin zona. Foto: AP .

Turcia: Un soldat a deschis focul langa Tribunalului din Ankara, unde sunt audiati generalii pucisti (VIDEO)

Un soldat turc a deschis focuri de arma in apropierea Tribunalului din Ankara, unde mai multi generali pucisti sunt interogati. Politistii au reusit sa-l aresteze pe tragator, informeaza.

Primul Smart City din Romania, la Oradea: cum se va realiza proiectul

Asociatia Cluj IT dezvolta strategia integrata de informatizare a municipiului Oradea. Este prima abordare structurata din Romania inspre dezvoltarea unui Smart City oras inteligent). Proiectul ii va asigura municipiului Oradea un avantaj competitiv.

Ce salariu are Marian Godina, cel mai cunoscut politist din Romania. Cartile publicate il ajuta sa-si mareasca leafa

Probabil multa lume se intreaba ce salariu are Marian Godina. Cel mai simpatic politist din Romania, cunoscut pentru modul amuzant in care povesteste intamplarile de la serviciu,.

Presedintele Consiliului National al Elevilor din Romania vrea sa dea in judecata Ministerul Educatiei: Tanarul sustine ca pragul de 0,5 puncte pentru modificara notei de la Bac este unul discriminatoriu (VIDEO)

Elevii s-au suparat pe Guvern. Presedintele elevilor din Romania vrea sa dea in judecata Ministerul Educatiei. Motivul: pragul de 0,5 puncte pentru modificara notei de la Bac este unul discriminatoriu.

Antena 3, cel mai urmarit post de stiri din Romania la evenimentele importante

Antena 3 a fost cel mai urmarit post de stiri din Romania in ziua tentativei de lovitura de stat din Turcia. Conform Kantar media, Antena 3 a fost lider de audienta intreaga zi, dar si in intervalul orar 23:15 .

Cine e vedeta din Romania care a fost surprinsa asa la plaja, in Miami! Toti barbatii s-au uitat dupa ea

Ramona Gabor se distreaza in America unde se afla in vizita la Monica Gabor, sora ei. Pentru ca vrea sa se si relaxeze, ea a profitat de zilele insorite pentru a se bronza pe plaja din Miami. Paparazzii de peste Ocean au.

Un studiu al Pwc recomanda o schema de ajutor financiar pentru industria cinematografica din Romania. In prezent, 20 de state din UE aplica asemenea scheme

Includerea industriei cinematografice intre sectoarele eligibile pentru acordarea ajutoarelor de stat ar putea duce la cresterea acestui sector pana la o valoare de aproape 250 de milioane de Euro, se arata intr-un studiu al PwC Romania. Aplicarea schemelor de ajutor de stat ar putea duce la cresterea de pana la 5 ori a productiilor de film realizate in Romania, ducand la o valoare de aproape 250 de milioane de Euro anual, precum si la crearea de pana la 4000 de noi locuri de munca in industriile creative si in cele conexe, mai spun autorii studiului. Romania dispune de 81 de cinematografe si o caravana. In 2015 au avut loc aproape 500. 000 de proiectatii vizionate de peste 11 milioane de spectatori sursa datelor).

Romania, granarul AFRICII. Egiptul a cumparat 300.000 de tone de cereale din Romania si Rusia

Autoritatea Generala pentru Aprovizionare GASC), entitatea responsabila pentru achizitiile strategice de grau in numele statului egiptean, a cumparat 300. 000 de tone de grau din Romania si Rusia.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )