Libnet.ro
UNICEF

12:00

Americanii ii pot spiona si pe cei care nu sunt pe Internet: Statele Unite au cel mai mare avantaj din istorie

Adevărul Adevărul,
Americanii ii pot spiona si pe cei care nu sunt pe Internet: Statele Unite au cel mai mare avantaj din istorie

Dezvaluirile despre spionajul NSA au acoperit doar uneltele folosite de agentie pe Internet si in telefonia mobila, dar aceasta nu este limitata la cele doua medii. Un nou raport arata ca NSA poate spiona oamenii si cand acestia n-au acces la Internet, folosind undele radio si dispozitive speciale. continuă pe Adevărul

8 din 41: Care sunt sefii de Consilii Judetene urmariti penal sau judecati pentru coruptie

Nicusor Constantinescu, influentul baron local din Constanta, este ultimul dintr-o lista lunga a sefilor de Consilii Judetene urmariti penali sau trimisi in judecata. Nu mai putin de opt presedinti de CJ-uri din tara sunt urmariti penali sau judecati deja in instanta pentru coruptie, unii chiar in mai multe dosare. In plus, in cazul unora s-au pronuntat deja primele sentinte si primele condamnari. Mai mult, unul dintre cei mai influenti sefi de judet din ultimii zece ani a ajuns in fata Instantei Supreme si este judecat pentru frauda, insa, intre timp, a ajuns pe pozitia numarul doi in actualul guvern.

GLOBURILE DE AUR 2014: Care sunt marii CASTIGATORI si cele mai spectaculoase APARITII pe covorul rosu

Noapte de gala la Los Angeles, unde au fost decernate premiile Globurile de Aur. Printre castigatorii serii se numara 12 Years a Slave, pelicula in care joaca si Brad Pitt, American Hustle, dar si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )