Libnet.ro
UNICEF

15:30

Americanii vor primi luni primele vaccinuri impotriva COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Americanii vor primi luni primele vaccinuri impotriva COVID-19

Primele loturi cu vaccinuri PfizerBioNTech impotriva COVID-19, autorizate vineri in SUA, vor ajunge luni dimineata in centrele de vaccinare din tara pentru a incepe imediat sa fie administrate oamenilor, au anuntat sambata autoritatile americane, relateaza AFP si Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Americanii vor primi luni primele vaccinuri impotriva Covid-19 (oficial)

Primele loturi cu vaccinuri PfizerBioNTech impotriva Covid-19, autorizate vineri in SUA, vor ajunge luni dimineata in centrele de vaccinare din tara pentru a incepe imediat sa fie administrate oamenilor, au anuntat sambata autoritatile americane, relateaza Agerpres citand AFP. Statele Unite au aprobat vaccinul anti-coronavirus al Pfizer. Administrarea acestuia va incepe zilele urmatoare.

Coronavirus |Suedezii vor primi SMS-uri cu cele mai recente masuri de controlare a epidemiei

Toti cei 10,3 milioane de locuitori din Suedia vor primi un SMS care va contine cele mai recente dispozitii guvernamentale adoptate pentru a limita propagarea noului coronavirus, informeaza DPA, preluat de Agerpres.

Cresc salariile in Romania. Cati bani vor primi, de acum e oficial

Contrar situatiei de criza in care se zbate Romania in aceasta perioada, o parte din salariile romanilor au crescut. Recent a fost data publicitatii o statistica INS care atesta acest aspect. Dar, cu toate astea, exista un numar important de angajati cu salarii micsorate, sau care au intrat in somaj. Salariile romanilor au crescut in .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )