Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ami lanseaza primul videoclip din cariera Trumpet Lights |VIDEO

Devorator Monden Devorator Monden,
Ami lanseaza primul videoclip din cariera Trumpet Lights |VIDEO

Dupa un parcurs de senzatie la X Factor Romania, Ami a tras lozul castigator Trumpet Lights, o piesa care face furori in tara si nu numai, care de astazi beneficiaza si de un videoclip. Videoclipul este unul simplu si de efect realizat de Vali Barbulescu si echipa VB Visuals. Ami joaca rolul unei cantarete [. continuă pe Devorator Monden

Colors In Stereo lanseaza primul clip al proiectului, Mash-Up Im Yours/Hey Soul Sister/Billionaire (acoustic cover) |VIDEO

Colors In Stereo lanseaza primul videoclip din seria de 3 clipuri pentru iubitorii de muzica si pentru fani, in care interpreteaza cover-urile celor 3 piese pline de viata si foarte cunoscute, Mash-Up Im Yours, Hey Soul Sister si Billionaire. Artistii tin cu tot dinadinsul sa-si lase amprenta proprie asupra acordurilor binecunoscute de public, reorchestrand piesele [.

US Open-finala maraton: Andy Murray il invinge pe Djokovic si castiga primul turneu de Grand Slem din cariera

Andy Murray a castigat, luni, primul titlu de Grand Slam din cariera sa, castigand US Open cu o victorie in fata lui Novak Djokovic 7-6 12/10), 7-5, 2-6, 3-6, 6-2 intr-o partida maraton care a durat aproape 5 ore, potrivit AFP.

Prima victorie din cariera pentru Hamilton la Monza. Alonso ramane lider la general

Plecat din prima pozitie a grilei de start, britanicul Lewis Hamilton a castigat, duminica, Marele Premiu al Italiei gazduit de Autodromul din Monza. Podiumul italian a fost completat de mexicanul Sergio Perez Sauber) si spaniolul Fernnado Alonso ). Acesta din urma ramane lider la general cu un avans de 37 de puncte in fata lui Hamilton.

Piata berii a inregistrat o crestere de 4% in primul semestru din 2012

In primul semestru al anului 2012, consumul de bere din Romania a inregistrat o crestere de 4% fata de perioada similara a anului 2011. Astfel, in primele sase luni din acest an, consumul de bere a insumat 8,3.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )