Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ana Maria Patru, demasca ororile sistemului. Denunturi la comanda DNA

Antena3 Antena3,
Ana Maria Patru, demasca ororile sistemului. Denunturi la comanda DNA

Fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente AEP), Ana Maria Patru, a vorbit in exclusivitate in emisiunea Exces de putere, de la Antena 3, despre dosarul in care a fost citata de. continuă pe Antena3

Irina Socol despre Ana Maria Patru: Sub masca victimizarii, intoxica opinia publica si propaga afirmatii mincinoase, in loc sa explice provenienta unor bunuri de circa 1.000.000 euro

Fondatoarea Siveco, Irina Socol, a scris, pe pagina sa de Facebook, despre Ana Maria Patru, fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente, pusa ieri sub urmarire penala de DNA intr-un nou dosar, ca Niciuna din afirmatiile dumneaei nu este adevarata. Irina Socol o acuza pe Ana Maria Patru ca i-ar fi trimis doua scrisori din arest in care ii cerea remiterea unei sume consistente de bani, de 300. 000 euro si ca a formulat doua denunturi in care a ales sa spuna adevarul despre faptele dumneaei doar pe jumatate, pentru a beneficia de reducerea la jumatate a unei eventuale pedepse.

Ana Maria Patru, fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente, citata la DNA Ploiesti ca suspecta intr-un nou dosar

Fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente, Ana Maria Patru, s-a prezentat, miercuri dimineata, la sediul DNA Ploiesti. Ana Maria Patru a fost trimisa in judecata de DNAipentru trei infractiuni de trafic de influenta si doua infractiuni de spalare a banilor comise in perioada in care era vicepresedinte al Autoritatii Electorale Permanente. Potrivit ziarului Incomod din Prahova, Ana Maria Patru a fost citata la DNA in calitate de suspect intr-un nou dosar.

Ana Maria Patru, fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente, urmarita penal de DNA intr-un nou dosar

Fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente, Ana Maria Patru, este urmarita penal de DNA Ploiesti intr-un nou dosar, pentru trafic de influenta, spalare a banilor si inducerea in eroare a organelor judiciare. Ana Maria Patru este cercetata sub control judiciar. Ea este acuzata de procurorii anticoruptie ca ar fi pretins de la reprezentantii unei firme de software suma de 1 milion de euro, lasand sa se creada ca are influenta asupra directorului unei institutii publice cu atributii de control si ca a promis ca-l va determina pe acesta sa solutioneze in mod favorabil o investigatie care privea firma de software.

Ana-Maria Patru, pusa sub control judiciar pentru trafic de influenta si spalare a banilor

ACTUALIZARE 18:35 Ana-Maria Patru a fost pusa, astazi, sub control judiciar de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru trafic de influenta, spalare a banilor si inducerea in eroare a organelor judiciare, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul DNA. *ACTUALIZARE 15:53 DNA Ploiesti a inceput, in aceasta dupa-amiaza, urmarirea penala a fostului presedinte al Autoritatii Electorale Permanente AEP) Ana Maria Patru, dupa ce solicitarea acesteia de recuzare a celor doi procurori de caz a fost respinsa de CSM, au declarat surse judiciare.

Ana Maria Patru, despre drama traita dupa ce a fost citata la DNA: Prioritatea mea era sa imi linistesc copilul

Fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente AEP), Ana Maria Patru, a vorbit in exclusivitate in emisiunea Exces de putere, de la Antena 3, despre abuzurile facute de.

Inspectia Judiciara s-a sesizat dupa ce Ana Maria Patru i-a acuzat pe procurorii DNA ca i-au sunat copilul la scoala

Inspectia Judiciara IJ) s-a sesizat din oficiu dupa ce fosta sefa AEP, Ana Maria Patru, a afirmat miercuri, la DNA Ploiesti, ca reprezentantii acestei structuri i-au sunat copilul pentru a o cita sa se prezinte la sediul Parchetului, scrie Agerpres.

Ana Maria Patru dovedeste ca a fost citata la DNA printr-un telefon dat fiului. Copilul a ramas stupefiat

Fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente AEP), Ana Maria Patru, a vorbit in emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, despre faptul ca afost citata la DNA Ploiesti printr-un.

Acuzatii GRAVE la adresa fostei sefe a AEP. Ana Maria Patru, sub control judiciar

Fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente AEP), Ana Maria Patru, a fost pusa, miercuri, sub control judiciar de procurorii DNA Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa al Directiei. Fosta.

Ana Maria Patru, fosta sefa a Autoritatii Electorale, sub urmarire penala intr-un al doilea dosar de coruptie. Ar fi cerut un milion de euro mita

Fosta presedinta a Autoritatii Electorale Permanente, Ana Maria Patru, s-a prezentat miercuri la sediul DNA Ploiesti.

DNA a inceput urmarirea penala a fostului presedinte AEP Ana Maria Patru

Update:DNA Ploiesti a inceput, miercuri dupa-amiaza, urmarirea penala a fostului presedinte al Autoritatii Electorale Permanente Ana Maria Patru, dupa ce solicitarea acesteia de recuzare a celor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )