Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ana-Maria Patru, pusa sub control judiciar pentru trafic de influenta si spalare a banilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ana-Maria Patru, pusa sub control judiciar pentru trafic de influenta si spalare a banilor

ACTUALIZARE 18:35 Ana-Maria Patru a fost pusa, astazi, sub control judiciar de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru trafic de influenta, spalare a banilor si inducerea in eroare a organelor judiciare, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul DNA. *ACTUALIZARE 15:53 DNA Ploiesti a inceput, in aceasta dupa-amiaza, urmarirea penala a fostului presedinte al Autoritatii Electorale Permanente AEP) Ana Maria Patru, dupa ce solicitarea acesteia de recuzare a celor doi procurori de caz a fost respinsa de CSM, au declarat surse judiciare. continuă pe Ziarul Bursa

Fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente a fost pusa sub control judiciar

Fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente AEP), Ana Maria Patru, a fost pusa, miercuri, sub control judiciar de procurorii DNA Ploiesti, intr-un nou dosar in care aceasta ar fi inculpata pentru.

Vaslui: Un tanar a fost prins dormind in masina pe care o furase. El era sub control judiciar pentru ca facuse accident dupa ce a condus beat si fara permis o alta masina sustrasa

Un tanar in varsta de 23 de ani, din comuna galateana Balabanesti, a fost prins de politistii rutieri vasluieni intr-o padure din apropierea municipiului Barlad, dormind intr-un autoturism pe care il furase, informeaza Agerpres.

Acuzatii GRAVE la adresa fostei sefe a AEP. Ana Maria Patru, sub control judiciar

Fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente AEP), Ana Maria Patru, a fost pusa, miercuri, sub control judiciar de procurorii DNA Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa al Directiei. Fosta.

Ana Maria Patru, fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente, urmarita penal de DNA intr-un nou dosar

Fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente, Ana Maria Patru, este urmarita penal de DNA Ploiesti intr-un nou dosar, pentru trafic de influenta, spalare a banilor si inducerea in eroare a organelor judiciare. Ana Maria Patru este cercetata sub control judiciar. Ea este acuzata de procurorii anticoruptie ca ar fi pretins de la reprezentantii unei firme de software suma de 1 milion de euro, lasand sa se creada ca are influenta asupra directorului unei institutii publice cu atributii de control si ca a promis ca-l va determina pe acesta sa solutioneze in mod favorabil o investigatie care privea firma de software.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )