Libnet.ro
UNICEF

01:05

DNA a inceput urmarirea penala a fostului presedinte AEP Ana Maria Patru

Antena3 Antena3,
DNA a inceput urmarirea penala a fostului presedinte AEP Ana Maria Patru

Update:DNA Ploiesti a inceput, miercuri dupa-amiaza, urmarirea penala a fostului presedinte al Autoritatii Electorale Permanente Ana Maria Patru, dupa ce solicitarea acesteia de recuzare a celor. continuă pe Antena3

DNA a inceput urmarirea penala a fostului presedinte AEP, in cel de-al doilea dosar de coruptie

ACTUALIZARE 15:53 DNA Ploiesti a inceput, in aceasta dupa-amiaza, urmarirea penala a fostului presedinte al Autoritatii Electorale Permanente AEP) Ana Maria Patru, dupa ce solicitarea acesteia de recuzare a celor doi procurori de caz a fost respinsa de CSM, au declarat surse judiciare. ----- Fostul presedinte al Autoritatii Electorale Permanente AEP), Ana Maria Patru, a sosit in aceeasta dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti, afirmand ca are calitatea de suspect si reluand acuzatiile la adresa fostei presedinte SIVECO Irina Socol, pe care a acuzat-o ca ii inventeaza dosare.

Acuzatii GRAVE la adresa fostei sefe a AEP. Ana Maria Patru, sub control judiciar

Fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente AEP), Ana Maria Patru, a fost pusa, miercuri, sub control judiciar de procurorii DNA Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa al Directiei. Fosta.

Biroul permanent al Camerei ar putea lua in discutie solicitarea DNA de a permite urmarirea penala in cazul Rovanei Plumb

Biroul permanent al Camerei Deputatilor ar putea sa ia in discutie, luni, solicitarea DNA privind efectuarea urmaririi penale fata de fostul ministru al Mediului Rovana Plumb.

Curtea de apel Bucuresti a decis prelungirea masurilor preventive in cazul fostului presedinte CNAS

Curtea de apel Bucuresti a decis luni prelungirea cu 30 de zile a masurilor preventive in cazul fostului presedinte CNAS Marian Burcea si al altor persoane implicate in dosarul decontarilor fictive de servicii medicale la domiciliu, potrivit unei surse din presa.

Lipseste presedintele, romanul fostului presedinte american, Bill Clinton, scris in colaborare cu James Patterson, va deveni serial

Romanul fostului presedinte american, Bill Clinton, scris in colaborare cu renumitul scriitor american James Patterson, va aparea peste aproape un an. Totusi, reteaua de televiziune Showtime a anuntat ca va adapta viitoarea carte, Lipseste presedintele The President Is Missing) pentru un serial, scrie Reuters.

Ana-Maria Patru, pusa sub control judiciar pentru trafic de influenta si spalare a banilor

ACTUALIZARE 18:35 Ana-Maria Patru a fost pusa, astazi, sub control judiciar de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru trafic de influenta, spalare a banilor si inducerea in eroare a organelor judiciare, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul DNA. *ACTUALIZARE 15:53 DNA Ploiesti a inceput, in aceasta dupa-amiaza, urmarirea penala a fostului presedinte al Autoritatii Electorale Permanente AEP) Ana Maria Patru, dupa ce solicitarea acesteia de recuzare a celor doi procurori de caz a fost respinsa de CSM, au declarat surse judiciare.

Dragnea, despre denuntul lui Ponta la DNA: Habar n-am. Nu am fost cu el acolo. Nu sunt nici pasarica, nici randunica

Presedintele PSD Liviu Dragnea l-a acuzat pe Victor Ponta ca l-a denuntat la DNA, in contextul in care procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala in cazul ministrului Dezvoltarii,.

Victor Ponta ii raspunde fostului presedinte: Basescu si Dragnea = frati in minciuna!

Traian Basescu l-a acuzat pe Victor Ponta ca l-a denuntat pe Liviu Dragnea la DNA, iar fostul premier nu a ramas nepasator in urma acestor declaratii. Ponta a raspuns intr-un fel dur fostului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )