Libnet.ro
UNICEF

15:16

ANAF publica primele informatii despre veniturile din 2016. Fiscul a iesit cu un plus de 2,60 mld lei fata de 2015

România Liberă România Liberă,
ANAF publica primele informatii despre veniturile din 2016. Fiscul a iesit cu un plus de 2,60 mld lei fata de 2015

ANAF a colectat anul trecut mai multi bani fata de 2015, potrivit unui comunicat remis RL. Acest a anunt a fost facut in contextul in care premierul si ministrul Finantelor s-au declarat nemultumiti de platforma online e plata a taxelor si impozitelor a ANAF. continuă pe România Liberă

VIDEO Uber va lansa un site cu date detaliate despre traficul din orasele lumii

Uber, companie care s-a contrat cu autoritatile din mai multe orase, face o miscare de bunavointa si va lansa un site in care va publica informatii despre trafic, timpii dintre diverse puncte din oras si date istorice despre trafic. Datele se vor regasi pe un site numit Movement si vor fi despre cateva zeci de orase, informatiile provenind din traseele facute de masinile companiei. Muncipalitatile incearca sa inteleaga si sa gestioneze tot ce tine de trafic, iar informatiile de la Uber ar putea fi utile.

INS: VENITURILE totale ale gospodariilor au crescut cu 2,9% in al treilea trimestru din 2016. CHELTUIELILE s-au majorat cu 4%

Veniturile totale ale gospodariilor din Romania au intregistrat in trimestrul al treilea din 2016 o crestere cu 2,9% fata de trimestrul anterior, ajungand la 2. 972 lei pe luna, in timp.

Investitiile straine directe in Romania au depasit 3,9 miliarde euro dupa 11 luni din 2016, nivel-record dupa 2008

Companiile straine au facut investitii directe in Romania in valoare de 3,928 miliarde euro in primele 11 luni din 2016, in crestere cu 22% fata de aceeasi perioada a anului anterior si care reprezinta un nivel-record al ultimilor opt ani, potrivit.

eMAG: cele mai amuzante review-uri de produse din 2016

EMAG a intocmit recent topul celor mai bune review-uri din 2016, iar lista vine cu o multime de pareri amuzante si intepaturi subtile. Retailer-ul online vine cu opt categorii unde s-au adunat cele mai bune review-uri din acest an, fie ca vorbim de greseli gramaticale, fie ca descoperim produse care au mai multe utilizari decat [].

Seful spionilor americani da asigurari ca serviciile aflate in subordinea sa nu sunt implicate in scurgerile de informatii despre legaturile lui Trump cu Rusia

Directorul Comunitatii de Informatii a Statelor Unite, James Clapper, i-a transmis lui Donald Trump profunda sa consternare dupa scurgerea in presa a unui document privind presupuse legaturi ale presedintelui ales cu Rusia si a dat asigurari ca serviciile sale nu s-au aflat la originea acestui text si a difuzarii sale.

Sper sa intre in pamant de rusine. Oana Roman, PRIMELE DECLARATII despre divortul de sotul sau

Oana Roman si Marius Elisei intampina noi probleme in cuplu. Chiar daca niciunul dintre cei doi nu a vorbit despre divort in mod clar, Oana si Marius nici nu au infirmat acest.

Oana Roman, PRIMELE DECLARATII despre divortul de sotul sau: Sper sa intre in pamant de rusine...

Oana Roman si Marius Elisei intampina noi probleme in cuplu. Chiar daca niciunul dintre cei doi nu a vorbit despre divort in mod clar, Oana si Marius nici nu au infirmat acest.

Deficitul de cont curent al Romaniei s-a triplat in primele 11 luni din 2016, la 3,44 miliarde euro

Contul curent al balantei de plati a continuat sa se inrautateasca semnificativ in penultima luna a anului trecut, inregistrand dupa primele 11 luni o crestere de aproape trei ori +178%) fata de aceeasi perioada a anului precedent, pana la 3,44.

Dinamica PIB la noua luni din 2016 revizuita in scadere

Vineri, Institutul National de Statistica INS) a publicat a doua estimare provizorie privind dinamica PIB si componentelor pe trimestrul al treilea si perioada ianuarie-septembrie 2016. Raportat la primele estimari provizorii comunicate pe 6 decembrie, INS a revizuit in scadere datele privind ritmul PIB din T3 2016, pe fondul unei evolutii mai slabe a investitiilor si exportului net, se arata intr-o analiza a Bancii Transilvania, transmisa vineri.

Liviu Dragnea, despre gaura din bugetul de stat: Luni avem plen reunit si vom vota infiintarea comisiei parlamentare de ancheta pentru Guvernul Ciolos. Eu nu sunt scamator

Presedintele Camerei Deputatilor si liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a fost invitat in cadrul unei emisiuni TV unde a explicat la ce s-a referit cand a anuntat lipsa celor 10 miliarde de lei din bugetul de stat.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2226 seconds )