Libnet.ro
UNICEF

08:15

Analist politic: Klaus Iohannis n-are ce sa faca. Nu poate refuza o propunere de premier din partea PSD

B1 B1,
Analist politic: Klaus Iohannis n-are ce sa faca. Nu poate refuza o propunere de premier din partea PSD

Bogdan Ficeac, analist politic, este de parere ca rezultatele alegerilor arata destul de clar configuratia viitoarei guvernari PSD-ALDE, iar Klaus Iohannis va trebui sa o accepte. Rezultatele, daca. continuă pe B1

Klaus Iohannis, intrebat despre sentimentele create de politicieni in campanie: Poate provoc eu acea emotie adresandu-ma romanilor

Klaus Iohannis a tinut, joi, declaratii in fata jurnalistilor prezenti la un eveniment dedicat Zilei Constitutiei. Presedintele a indemnat cu aceasta ocazie toti romanii sa iasa.

Are fizic frumos si ma mandresc. Klaus Iohannis se va SUPARA cand va auzi asta. Gigi Becali, LAUDE la adresa Primei Doamne

Gigi Becali este fanul sotiei lui Klaus Iohannis, presedintele Romaniei. Patronul Stelei a fost invitat sa comenteze tinutele lui Carmen Iohannis. Becali s-a declarat mandru de prima doamna a.

Are fizic frumos si ma mandresc! Klaus Iohannis se va SUPARA cand va auzi asta. Gigi Becali, LAUDE la adresa Primei Doamne

Gigi Becali este fanul sotiei lui Klaus Iohannis, presedintele Romaniei. Patronul Stelei a fost invitat sa comenteze tinutele lui Carmen Iohannis. Becali s-a declarat mandru de prima doamna a.

Klaus Iohannis socheaza prin declaratii: Presedintele isi doreste modificarea Constitutiei pentru a putea face legi (VIDEO)

Klaus Iohannis surprinde chiar inainte de alegeri. intrebat ce va face in legatura cu referendumul din 2009 care stabilea limitarea numarului de Parlamentari, seful statului a declarat ca nu poate.

Klaus Iohannis: Dragi romani, mergeti la vot! Daca va enerveaza toti politicienii, mergeti la vot! Poate provoc eu aceasta emotie sa iasa lumea la vot

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut romanilor sa mearga duminica la vot. Nu lasati pe altcineva sa hotarasca in locul vostru, a fost mesajul lui Iohannis. Seful statului nu a vrut sa spuna cu cine voteaza, dar a recunoscut ca exista un partid care l-a convins.

Klaus Iohannis: Am votat pentru o Romanie prospera si puternica (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica dimineata, in jurul orei 9, la Liceul Jean Monnet din Capitala. Dupa ce a introdus buletinele in urne, presedintele a facut din nou.

Klaus Iohannis: Am votat pentru o Romanie prospera si puternica

Presedintele Klaus Iohannis a mers la vot la ora 9. 00, spunand ca a votat pentru o Romanie prospera si puternica.

Klaus Iohannis indeamna romanii sa iasa la vot pentru a continua sprijinirea luptei anticoruptie: Absenteismul nu este niciodata o solutie (VIDEO)

Klaus Iohannis a tinut vineri o conferinta de presa in care a indemnat romanii sa iasa la vot duminica pentru a alege urmatorul Parlament si de asemenea sa sprijine in continuare lupta.

Klaus Iohannis: Daca va enerveaza toti politicienii, mergeti si votati! Va astept duminica la vot

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a facut apel catre electoratul roman pentru a merge la vot, duminica, subliniind importanta exercitarii acestui drept pentru viitorul tuturor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3056 seconds )