Libnet.ro
UNICEF

22:15

Klaus Iohannis: Am votat pentru o Romanie prospera si puternica (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Am votat pentru o Romanie prospera si puternica (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica dimineata, in jurul orei 9, la Liceul Jean Monnet din Capitala. Dupa ce a introdus buletinele in urne, presedintele a facut din nou. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Am votat pentru o Romanie prospera si puternica

Presedintele Klaus Iohannis a mers la vot la ora 9. 00, spunand ca a votat pentru o Romanie prospera si puternica.

Iohannis: Am votat pentru o Romanie prospera si puternica

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica, imediat dupa ora 9, la sectia din incinta Liceului Jean Monnet din Bucuresti.

Carmen Iohannis: Am votat pentru o Romanie mai buna, pentru un viitor mai bun. Ne bazam pe tineri

Carmen Iohannis a votat, duminica, in jurul orei 11. 30, la o sectie din municipiul Sibiu, ea declarand ca a votat pentru o Romanie mai buna, pentru un viitor mai bun si afirmand ca mizeaza pe tineri sa iasa in numar mare la vot pentru ca.

Alegeri parlamentare 2016. Carmen Iohannis: Am votat pentru o Romanie mai buna, pentru un viitor mai bun. Ne bazam pe tineri

Alegeri parlamentare 2016. Carmen Iohannis a votat, duminica, in jurul orei 11. 30, la o sectie din municipiul Sibiu, declarand la final ca a votat pentru o Romanie mai buna, pentru un viitor mai bun, afirmand ca mizeaza pe tineri sa iasa in numar mare la vot pentru ca ei sunt viitorul nostru.

Sotia presedintelui, Carmen Iohannis, spune ca a votat pentru un viitor mai bun

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a declarat duminica, la iesirea de la Sectia de votare 68 din municipiul Sibiu, ca a votat pentru un viitor mai bun.

Klaus Iohannis indeamna romanii sa iasa la vot pentru a continua sprijinirea luptei anticoruptie: Absenteismul nu este niciodata o solutie (VIDEO)

Klaus Iohannis a tinut vineri o conferinta de presa in care a indemnat romanii sa iasa la vot duminica pentru a alege urmatorul Parlament si de asemenea sa sprijine in continuare lupta.

Klaus Iohannis socheaza prin declaratii: Presedintele isi doreste modificarea Constitutiei pentru a putea face legi (VIDEO)

Klaus Iohannis surprinde chiar inainte de alegeri. intrebat ce va face in legatura cu referendumul din 2009 care stabilea limitarea numarului de Parlamentari, seful statului a declarat ca nu poate.

Liviu Dragnea a votat la Turnu Magurele: Am votat pentru o guvernare competenta si responsabila(VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a votat duminica dimineata la Turnu Magurele. Seful social-democratilor a spus ca a votat pentru o guvernare competenta si responsabila. Azi am votat pentru.

Elena Udrea: Am votat pentru un Parlament mai curajos(VIDEO)

Elena Udrea a votat duminica, in jurul orei 14. 00, la Colegiul Mihai Eminescu din Capitala si a declarat ca spera intr-un Parlament mai curajos. Am votat diferit la Camera.

Nicusor Dan: Am votat pentru o noua clasa politica. Am convingerea ca azi va fi o zi istorica pentru Romania (VIDEO)

Liderul USR, Nicusor Dan, a votat la 279 din Bucuresti alaturi de sotia lui. Acesta a declarat ca a votat pentru o noua clasa politica si pentru un viitor mai bun pentru toti romanii, informeaza.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )