Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Analiza dura a CNN despre putinizarea Ungariei: Cea mai importanta provocare ideologica la adresa democratiei, de la sfarsitul Razboiului Rece

Hotnews Hotnews,
 Analiza dura a CNN despre putinizarea Ungariei: Cea mai importanta provocare ideologica la adresa democratiei, de la sfarsitul Razboiului Rece

Ungaria este prima tara din Uniunea Europeana care denunta democratia liberala si se distanteaza de ea, care imbratiseaza democratia ne-liberala si adopta un set de valori care sunt cel mai bine exemplificate de Rusia lui Vladimir Putin. Analiza ii apartine influentului jurnalist Fareed Zakaria, care a vorbit la CNN despre cea mai importanta provocare ideologica la adresa democratiei liberale de la sfarsitul Razboiului Rece. Potrivit acestuia, elementele de baza ale putinismului, urmate si de Viktor Orban, sunt: nationalismul, religia, conservatorismul social, capitalismul de stat si dominarea mediei de catre guvern. continuă pe Hotnews

FOTO Spitalul Judetean Arad are cea mai moderna farmacie din vestul tarii

Cea mai moderna farmacie de spital din vestul Romaniei a fost inaugurata astazi. Este vorba despre farmacia Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad.

Clujeanca desemnata cea mai buna handbalista a Campionatului Mondial din Macedonia, premiata de Primarie

Castigarea titlului de campioana mondiala impreuna cu echipa de handbal feminin U18 a Romaniei la competitia care a avut loc in Macedonia ii va aduce clujencei Cristina Laslo un premiu de 2. 000 de lei din partea Primariei municipiului. Ea a fost declarata cea mai buna jucatoare a turneului.

Simona Halep, candidata pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii iulie in circuitul WTA

Simona Halep este din nou nominalizata pentru titlul de cea mai buna jucatoare, de aceasta data pentru luna iulie. Contracandidatele Simonei sunt liderul mondial, Serena Williams, si Caroline Wozniacki. Halep a.

Smart Bill Cloud, cea mai buna aplicatie din Romania la Business Wall of Fame

Smart Bill Cloud, aplicatia de facturare dezvoltata de Intelligent IT, este ,,Cea mai buna aplicatie din Romania din cadrul concursului international ,,Business Wall of Fame. Aplicatia, care va fi integrata in portofoliul Romtelecom Business Solutions, va fi promovata, incepand cu acest an, prin intermediul unei campanii de marketing derulate de Romtelecom, in valoare de pana la 30. 000 de euro. Potrivit reprezentantilor companiei, Smart Bill a avut atat de multi suporteri, cat celelalte aplicatii insumate. Smart Bill a avut de peste [].

Simona Halep, nominalizata pentru titlul de cea mai buna jucatoare de tenis din lume. Unde poate fi votata romanca

Simona Halep 3 WTA), Serena Williams 1 WTA) si Caroline Wozniacki 13 WTA) se dueleaza luna aceasta pentru titlul de cea mai buna jucatoare, acordat de WTA.

Simona Halep, candidata pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii iulie in circuitul WTA

Romanca Simona Halep este o candidata la titlul de cea mai buna jucatoare a lunii iulie in circuitulWTA, dar si la cel de Stea in accesiune pentru luna iunie, informeaza Agerpres. in ancheta pentru.

FOTO Masurarea unui fir de ata, cea mai ficila proba pe care au avut-o de rezolvat juniorii la Olimpiada Nationala de Stiinte

Sunt frumosi, tineri si destepti. Acestea sunt caracteristicile celor 108 junori din toata tara care, marti, au sustinut, la Targoviste, cea mai grea proba la Olimpiada Nationala de Stiinte, cea practica. Elevii, care nu au mai mult de 16 ani, au fost nevoiti sa convinga cadrele didactice ca merita un loc in lotul largit al Romaniei pentru Olimpiada Internationala de Stiinte.

BMW are cea mai mare profitabilitate din 2011

Bayerische Motoren Werke AG BMW), cel mai mare constructor mondial de autoturisme de lux, a inregistrat, in trimestrul al doilea din anul curent, cea mai mare profitabilitate din ultimii trei ani, din operatiunile de productie auto, pe fondul cererii de SUV-uri X5 si al vanzarilor din China.

Letonia a inregistrat cea mai ridicata temperatura din istoria tarii, 37,8 grade Celsius

Letonia a inregistrat luni cea mai ridicata temperatura din istoria tarii, 37,8 grade Celsius, in orasul port Ventspils vest), informeaza AFP. Cu doar o zi inainte, Letonia inregistrase un alt record de.

Cea mai calda zi din istoria Letoniei

Letonia a inregistrat luni cea mai ridicata temperatura din istoria tarii, 37,8 grade Celsius, in orasul port Ventspils vest), informeaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )