Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep, candidata pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii iulie in circuitul WTA

Antena3 Antena3,
Simona Halep, candidata pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii iulie in circuitul WTA

Simona Halep este din nou nominalizata pentru titlul de cea mai buna jucatoare, de aceasta data pentru luna iulie. Contracandidatele Simonei sunt liderul mondial, Serena Williams, si Caroline Wozniacki. Halep a. continuă pe Antena3

Simona Halep, candidata pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii iulie in circuitul WTA

Romanca Simona Halep este o candidata la titlul de cea mai buna jucatoare a lunii iulie in circuitulWTA, dar si la cel de Stea in accesiune pentru luna iunie, informeaza Agerpres. in ancheta pentru.

Simona Halep, nominalizata pentru titlul de cea mai buna jucatoare de tenis din lume. Unde poate fi votata romanca

Simona Halep 3 WTA), Serena Williams 1 WTA) si Caroline Wozniacki 13 WTA) se dueleaza luna aceasta pentru titlul de cea mai buna jucatoare, acordat de WTA.

Halep este nominalizata pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii iulie

Simona Halep traverseaza o perioada de vis in cariera. Luni va urca pe locul 2 mondial, insa pana atunci a mai primit doua vesti bune, fiind nominalizata la doua categorii.

Smart Bill Cloud, cea mai buna aplicatie din Romania la Business Wall of Fame

Smart Bill Cloud, aplicatia de facturare dezvoltata de Intelligent IT, este ,,Cea mai buna aplicatie din Romania din cadrul concursului international ,,Business Wall of Fame. Aplicatia, care va fi integrata in portofoliul Romtelecom Business Solutions, va fi promovata, incepand cu acest an, prin intermediul unei campanii de marketing derulate de Romtelecom, in valoare de pana la 30. 000 de euro. Potrivit reprezentantilor companiei, Smart Bill a avut atat de multi suporteri, cat celelalte aplicatii insumate. Smart Bill a avut de peste [].

Simona Halep, nominalizata de WTA la titlul de jucatoarea lunii iulie, alaturi de Serena Williams si Caroline Wozniacki

Simona Halep a fost nominalizata de WTA la categoria jucatoarea lunii iulie, sportiva din Romania luptandu-se pentru aceasta distinctie cu Serena Williams si Caroline Wozniacki. De asemenea, Simona candideaza si la titlul de Stea in ascensiune' Rising Star of the Month). Vezi in material unde poate fi votata Simona Halep.

Clujeanca desemnata cea mai buna handbalista a Campionatului Mondial din Macedonia, premiata de Primarie

Castigarea titlului de campioana mondiala impreuna cu echipa de handbal feminin U18 a Romaniei la competitia care a avut loc in Macedonia ii va aduce clujencei Cristina Laslo un premiu de 2. 000 de lei din partea Primariei municipiului. Ea a fost declarata cea mai buna jucatoare a turneului.

Simona Halep, imagine prost valorificata: Suveniruri si autografe de la Cirstea si Niculescu, mai cautate decat cele ale sportivei de pe locul 3 WTA

Simona Halep, a treia jucatoare de tenis a lumii si romanca care a obtinut cea mai buna clasare din toate timpurile, sta foarte prost la capitalizarea imaginii, lucru cel mai usor de observat in mediul online.

De ce este Maria Sarapova principala amenintare pentru Simona Halep

Din 11 august, Simona va urca pe locul 2 mondial. Dintre urmaritoarele din topul mondial, cea mai mare amenintare pentru romanca o reprezinta rusoaica. Asta desi Halep detine, in acest moment, un avans de 1. 904 puncte in topul WTA fata de Maria Sarapova, locul 6.

Simona Halep va fi cap de serie numarul 2 la Cincinnati

Simona Halep va intra direct in turul doi la Turneul Premier 5 de la Cincinnati, dotat cu premii in valoare totala de 2. 4 de dolari. Si asta pentru ca romanca, in prezent locul trei in lume, va fi cap de serie numarul 2, dupa Serena Williams, liderul ierarhiei feminine.

Simona Halep va juca direct in turul doi al turneului de la Cincinnati, unde este considerata a doua favorita a competitiei

Romanca Simona Halep va evolua direct in turul secund al turneului american de la Cincinnati, competitie in care va fi al doilea cap de serie dupa americanca Serena Williams, informeazaMediafax. Pentru.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )