Libnet.ro
UNICEF

07:30

Clujeanca desemnata cea mai buna handbalista a Campionatului Mondial din Macedonia, premiata de Primarie

Adevărul Adevărul,
Clujeanca desemnata cea mai buna handbalista a Campionatului Mondial din Macedonia, premiata de Primarie

Castigarea titlului de campioana mondiala impreuna cu echipa de handbal feminin U18 a Romaniei la competitia care a avut loc in Macedonia ii va aduce clujencei Cristina Laslo un premiu de 2. 000 de lei din partea Primariei municipiului. Ea a fost declarata cea mai buna jucatoare a turneului. continuă pe Adevărul

Simona Halep, candidata pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii iulie in circuitul WTA

Simona Halep este din nou nominalizata pentru titlul de cea mai buna jucatoare, de aceasta data pentru luna iulie. Contracandidatele Simonei sunt liderul mondial, Serena Williams, si Caroline Wozniacki. Halep a.

Smart Bill Cloud, cea mai buna aplicatie din Romania la Business Wall of Fame

Smart Bill Cloud, aplicatia de facturare dezvoltata de Intelligent IT, este ,,Cea mai buna aplicatie din Romania din cadrul concursului international ,,Business Wall of Fame. Aplicatia, care va fi integrata in portofoliul Romtelecom Business Solutions, va fi promovata, incepand cu acest an, prin intermediul unei campanii de marketing derulate de Romtelecom, in valoare de pana la 30. 000 de euro. Potrivit reprezentantilor companiei, Smart Bill a avut atat de multi suporteri, cat celelalte aplicatii insumate. Smart Bill a avut de peste [].

Simona Halep, candidata pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii iulie in circuitul WTA

Romanca Simona Halep este o candidata la titlul de cea mai buna jucatoare a lunii iulie in circuitulWTA, dar si la cel de Stea in accesiune pentru luna iunie, informeaza Agerpres. in ancheta pentru.

Halep este nominalizata pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii iulie

Simona Halep traverseaza o perioada de vis in cariera. Luni va urca pe locul 2 mondial, insa pana atunci a mai primit doua vesti bune, fiind nominalizata la doua categorii.

Simona Halep, nominalizata pentru titlul de cea mai buna jucatoare de tenis din lume. Unde poate fi votata romanca

Simona Halep 3 WTA), Serena Williams 1 WTA) si Caroline Wozniacki 13 WTA) se dueleaza luna aceasta pentru titlul de cea mai buna jucatoare, acordat de WTA.

Junioarele de la handbal joaca duminica finala Campionatului Mondial

Junioarele de la handbal joaca duminica finala Campionatului Mondial. Este prima finala mondiala la sporturi de echipa pentru Romania in ultimii 9 ani. Germania este adversara Romaniei, dupa ce a castigat cu.

LIVE Handbal Romania - Germania in finala Campionatului Mondial U18

Urmariti live text de la ora 18 finala Campionatului Mondial de handbal feminin rezervat jucatoarelor sub 18 ani. Romania intalneste Germania la turneul gazduit de Macedonia.

LIVE Handbal Romania - Germania in finala Campionatului Mondial U18 (18:00)

Urmariti live text de la ora 18 finala Campionatului Mondial de handbal feminin rezervat jucatoarelor sub 18 ani. Romania intalneste Germania la turneul gazduit de Macedonia.

BMW are cea mai mare profitabilitate din 2011

Bayerische Motoren Werke AG BMW), cel mai mare constructor mondial de autoturisme de lux, a inregistrat, in trimestrul al doilea din anul curent, cea mai mare profitabilitate din ultimii trei ani, din operatiunile de productie auto, pe fondul cererii de SUV-uri X5 si al vanzarilor din China.

Analiza dura a CNN despre putinizarea Ungariei: Cea mai importanta provocare ideologica la adresa democratiei, de la sfarsitul Razboiului Rece

Ungaria este prima tara din Uniunea Europeana care denunta democratia liberala si se distanteaza de ea, care imbratiseaza democratia ne-liberala si adopta un set de valori care sunt cel mai bine exemplificate de Rusia lui Vladimir Putin. Analiza ii apartine influentului jurnalist Fareed Zakaria, care a vorbit la CNN despre cea mai importanta provocare ideologica la adresa democratiei liberale de la sfarsitul Razboiului Rece. Potrivit acestuia, elementele de baza ale putinismului, urmate si de Viktor Orban, sunt: nationalismul, religia, conservatorismul social, capitalismul de stat si dominarea mediei de catre guvern.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )