Libnet.ro
UNICEF

12:16

Anca Damian, regizoarea anului 2016

România Liberă România Liberă,
Anca Damian, regizoarea anului 2016

Cineasta a castigat premiul Audientia, acordat de Fondul Eurimages al Consiliului Europei, la cea de-a 35-a editie a Festivalului International de Film de la Istanbul, informeaza un comunicat AParte. continuă pe România Liberă

Anca Damian este regizoarea anului la Festivalul International de Film de la Istanbul. Pelicula Muntele magic i-a adus recunoasterea Consiliului Europei

Premiul Audientia, acordat in cadrul Festivalului International de Film de la Istanbul, a fost castigat de regizoarea romanca Anca Damian. Distinctia, in valoare de 30. 000 de euro, se acorda celei mai bune regizoare. Anca Damian a castigat cu pelicula Muntele magic.

Festivalul International de Film de la Istanbul: Anca Damian, desemnata regizoarea anului 2015

Regizoarea Anca Damian a castigat Premiul Audientia, acordat de Fondul Eurimages al Consiliului Europei, in cadrul celei de-a 35-a editii a Festivalului International de Film de la Istanbul, pentru pelicula Muntele Magic .

Anca Damian, premiu la Festivalul de Film de la Istanbul

Regizoarea Anca Damian a castigat cu pelicula The Magic Mountain premiul Audentia al Festivalului International de Film de la Istanbul, conform site-ului oficial de internet al festivalului.

Culorile anului 2016 in amenajarea gradinii

In fiecare an Institutul Pantone din New York stabileste culoarea anului urmator, culoare care da tonul in industria modei. Pentru 2016 s-a facut o exceptie: s-au anuntat doua culori, roz-cuart si bleu-seren, cu.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )