Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ancheta in cazul fetitei de 3 ani puse sa stea in cap pe ciment la Simfonia Lalelelor

B1 B1,
Ancheta in cazul fetitei de 3 ani puse sa stea in cap pe ciment la Simfonia Lalelelor

Scandalul provocat la Simfonia Lalelelor, cand o fetita de numai 3 ani a fost pusa sa stea in cap, pe ciment, la Pitesti, in fata premierului Viorica Vasilica Dancila, vicepremierului Gratiela Gavrilescu s. continuă pe B1

Ancheta in cazul fetitei ucise este in plina desfasurare. Locuitorii din zona sunt terifiati pana la prinderea criminalului

Ancheta in cazul crimei care a socat o tara intreaga este in plina desfasurare. Anchetatorii au mai multe piste, nu mai putin de 23 de suspecti au acum in vizor. Criminalistii cred ca este posibil ca victima sa-si fi cunoscut calaul. Locuitorii din zona sunt speriati, in special cei care au copii.

Un cunoscut criminalist, despre cazul fetitei ucise la Baia Mare: Autorul o cunostea si special a ales-o

Criminalistul Dan Antonescu are propria ipoteza in cazul fetitei de cinci ani din Baia Mare ucisa si violata. El crede ca, cel mai probabil, autorul crimei era o persoana cunoscuta de copila. Daca.

Primul suspect in cazul fetitei violate si ucise din Baia Mare: un barbat ce avea obiceiul a se pretinde preot

Anchetatorii au deja un cerc de suspecti in cazul fetitei violate si apoi ucise, noaptea trecuta. Unul dintrer acestia este un barbat care se pretindea a fi preot.

Primul suspect in cazul fetitei violate si ucise din Baia Mare: un barbat care obisnuia sa se pretinda preot

Anchetatorii au deja un cerc de suspecti in cazul fetitei violate si apoi ucise, noaptea trecuta, in Baia Mare. Unul dintre acestia este un barbat care se pretindea a fi preot.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )