Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ancheta deschisa la doua aeroporturi din Romania: Comisia Europeana verifica daca acestea au primit ajutoare conform normelor

B1 B1,
Ancheta deschisa la doua aeroporturi din Romania: Comisia Europeana verifica daca acestea au primit ajutoare conform normelor

Comisia Europeana CE) a initiat doua anchete la Aeroportul International Cluj-Napoca si Aeroportul Transilvania Targu Mures, aflate in proprietatea statului. Anchetele la cele doua aeroporturi din Transilvania. continuă pe B1

Comisia Europeana investigheaza masurile adoptate de Romania in favoarea aeroporturilor din Cluj-Napoca si Targu Mures

Comisia Europeana CE) a initiat doua investigatii aprofundate separate pentru a stabili daca masurile adoptate in favoarea aeroporturilor din Clu-Napoca si Targu Mures aflate in proprietatea statului) si a transportatorilor aerieni care le utilizeaza in principal Wizz Air) sunt conforme cu normele Uniunii Europene privind ajutoarele de stat, potrivit unui comunicat al Executivului comunitar.

Teodorovici: Prima rectificare din acest an a fost una pozitiva. Este in acord cu FMI si Comisia Europeana, deficitul bugetar este cel asumat, de 1,86% din PIB

Prima rectificare bugetara din acest an, aprobata marti de Guvern, a fost una pozitiva, desi, de regula, o prima rectificare din an este negativa, a sustinut intr-o conferinta de presa Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, care a adaugat ca rectificarea bugetului pe acest an este in acord cu partenerii internationali - Fondul Monetar international FMI) si Comisia Europeana CE), prevazand un deficit bugetar de 1,86% din PIB in 2015.

CNADNR initiaza o licitatie pentru modernizarea celui mai frumos drum din Romania, Transfagarasan

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a anuntat ca va initia o licitatie deschisa pentru atribuirea contractului de servicii avand ca obiect: Realizarea Expertizei Tehnice si.

Comitetul Executiv al FRF: Un oficial nu poate activa intr-un sezon la mai mult de doua cluburi din acelasi nivel competitional

Un oficial nu poate activa intr-un sezon la mai mult de doua cluburi din acelasi nivel competitional, potrivit deciziei de luni a Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal, care a aprobat propunerea LPF.

Cele mai sexy vedete din Romania. Pe cine ai mai pune in top?

De la Antonia, Mirela Popa ex-Stelea) sau Andreea Balan si pana la Nicoleta Luciu, Andreea Banica ori Ellie White, iata cateva dintre cele mai sexy vedete din Romania.

Cel mai iubit artist din Romania, ales acum prin vot la Media Music Awards

Cel mai iubit artist din Romania va fi ales de public si premiat la marea gala Media Music Awards. Romanii isi pot alege preferatul votand online pe pagina de Facebook a evenimentului, mai exact la sectiunea Fans Like Award.

Uniunea Editorilor din Romania CRITICA gestionarea proiectului noilor manuale. Ce avertisment lanseaza UER

Uniunea Editorilor din Romania UER) critica modul in care Centrul National de Evaluare si Examinare CNEE) gestioneaza proiectul noilor manuale pentru clasele I si a II-a si avertizeaza ca anul viitor scolar ar putea incepe fara manuale pentru clasa a III-a, potrivit unui comunicat al editorilor.

Ariile protejate din Romania, promovate intr-o brosura tiparita cu ajutorul fondurilor europene

Ariile protejate din Romania se vor regasi intr-o brosura ce va fi tiparita, in premiera, pe durata implementarii unui nou proiect in valoare de 4,54 milioane lei, lansat, vineri, de Garda Nationala de.

O cantareata din Romania, scene hot cu o blonda la malul marii

Senzatia muzicii pop, Anca Pop, a facut un show erotic demn de revistele pentru adulti, la piscina. Blonda sexy care a filmat primul videoclip nud din Romania s-a lasat in sanii goi si a invitat o prietena sa o mangaie.

Cea mai mare captura de heroina din Romania, de 40 de milioane de euro, descoperita de DIICOT (VIDEO)

Autoritatile romane au anuntat miercuri cea mai mare captura de heroina din Romania de dupa 1990, si anume o captura de 40 de milioane de euro, potrivit sefului DIICOT, Daniel Horodniceanu, informeaza B1.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )