Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cel mai iubit artist din Romania, ales acum prin vot la Media Music Awards

ADPM ADPM,
Cel mai iubit artist din Romania, ales acum prin vot la Media Music Awards

Cel mai iubit artist din Romania va fi ales de public si premiat la marea gala Media Music Awards. Romanii isi pot alege preferatul votand online pe pagina de Facebook a evenimentului, mai exact la sectiunea Fans Like Award. continuă pe ADPM

Sinteza Zilei. Cel mai sarac sat din Romania

O suta de kilometri de la Bucuresti catre Rosiori de Vede. Acolo e polul saraciei in Romania. in Necsesti, judetul Teleorman. 500 de locuitori cu peste 1. 000 de pensionari. Restul, tineri, copii, adulti.

Pizza: cum a ajuns mancarea saracilor din Napoli cel mai iubit preparat din lume

Putine mancaruri sunt astazi mai faimoase si mai apreciate in intreaga lume decat pizza, scrie historia. ro. Considerata in prezent mai degraba un tip de fast food din cauza popularizarii ei in Statele.

Cel mai mare ranch din SUA, de vanzare

Situat in Texas, la distanta de 280 km de Dallas, WT Waggoner este cel mai mare ranch din SUA, cel mai celebru si cel mai scump, fiind anuntat la vanzare pentru suma de 725 milioane dolari.

Atletul Ioan Sitoianu, argint la lungime la Tbilisi. A avut cel mai bun rezultat din cariera

Atletul roman Ioan Sitoianu a castigat, miercuri seara, medalia de argint in proba de lungime din cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European FOTE) de la Tbilisi, cu cel mai bun rezultat din cariera -.

Sinteza zilei. Topul celor mai prosti hoti din Romania

Au vrut sa dea lovitura vietii, dar lucrurile nu au mers conform planului. Cei mai prosti hoti din Romania au fost prezentati tarii intregi, marti seara, la Antena 3. Vezi AICI editia integrala a emisiunii.

Sinteza Zilei. Topul celor mai penibili politicieni din Romania

Un serial inedit despre cei mai penibili politicieni din Romania a fost difuzat in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei. Un loc fruntas in topul celor mai penibili politicieni il ocupa Gheorghe Nechita.

Cea mai sigura comuna din Romania: Ultimul dosar penal a fost scris la Nuci in urma cu 25 de ani

O comuna din judetul Ilfov se poate mandri cu titlul de cea mai sigura localitate din Romania. Ultimul dosar penal a fost scris la Nuci in urma cu 25 de ani. Cei aproximativ 3. 000 de locuitori ai.

Cel mai bogat om din Polonia, cu afaceri si in Romania, a murit dupa o interventie chirurgicala nereusita

Jan Kulczyk, cel mai bogat afacerist din Polonia, a murit in urma unor complicatii aparute intr-o interventie chirurgicala, informeaza zf. ro. Omul de afaceri avea 65 de ani si a acumulat o avere estimata la.

Imperiul de la Zimnicea al celui mai bogat om din Romania

Cel mai bogat om al Romaniei, Ioan Niculae, are pe malul Dunarii, la Zimnicea, un imperiu cu sapte case, inconjurate de copaci adusi din China. Desi este unul dintre cele mai sarace orase din Romania, declarat.

Scandal international: Cel mai faimos leu din Zimbabwe, UCIS de un american, in timpul unei partide ILEGALE de vanatoare

Cel mai faimos leu dintr-un parc natural din Zimbabwe, Cecil, a fost omorat de un dentist american in cursul unei partide ilegale de vanatoare .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )