Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ancheta la fabrica de vaccinuri a AstraZeneca din Belgia Comisia Europeana vrea sa afle daca problema de productie semnalata de companie este reala

Hotnews Hotnews,
 Ancheta la fabrica de vaccinuri a AstraZeneca din Belgia Comisia Europeana vrea sa afle daca problema de productie semnalata de companie este reala

Autoritatile de reglementare din Belgia au demarat o investigatie la fabrica de vaccinuri a AstraZeneca din apropierea Bruxelles-ului la cererea Comisiei Europene pe fondul disputei dintre companie si UE privind livrarea vaccinurilor anti-COVID-19, anunta The Guardian. continuă pe Hotnews

Inspectii in cascada ale autoritatilor la fabrica AstraZeneca din Belgia. Comisia Europeana: Explicatiile companiei sunt bune la macelarie!

Autoritatile belgiene au demarat o investigatie la fabrica situata in apropiere de Bruxelles, care produce vaccinul AstraZeneca impotriva coronavirusului. Ancheta se efectueaza la cererea Comisiei Europene, in contextul scandalului dintre compania cu sediul in Anglia si executivul comunitar pe tema livrarilor de vaccin.

Autoritatile din Belgia desfasoara o ancheta la fabrica vaccinului AstraZeneca

Dupa ce Comisia de Vaccinare din Germania a recomandatca vaccinul AstraZeneca sa nu fie autorizat persoanelor mai in varsta de 65 de ani, autoritatile belgiene au demarat o investigatie la fabrica.

Uniunea Europeana cere o inspectie la o fabrica din Belgia a grupului AstraZeneca

Agentia federala belgiana pentru medicamente si produse de sanatate AFMPS) a anuntat astazi ca a fost insarcinata de Comisia Europeana sa inspecteze o fabrica in care sunt produse o parte din vaccinurile anti-COVID-19 ale AstraZeneca, dupa anuntul acestei companii privind intarzieri in livrari din cauza unei scaderi a randamentului industrial.

Comisia Europeana si AstraZeneca au promis sa rezolve disputa privind aprovizionarea cu doze de vaccin anti-COVID-19

Gigantul farmaceutic AstraZeneca si Comisia Europeana au promis sa rezolve disputa tot mai profunda privind acordul companiei de a furniza vaccinuri anti-COVID-19 catre UE, dupa ce blocul comunitar a acuzat-o de i.

Italia ia masuri impotriva Pfizer si AstraZeneca din cauza intarzierilor de livrare a vaccinurilor

Italia va lua masuri legale impotriva companiilor Pfizer si AstraZeneca din cauza intarzierilor in livrarea de vaccinuri anti-Covid, a spus ministrul de Externe, Luigi Di Maio.

COMISIA EUROPEANA O CONTRAZICE PE MERKEL: Este necesar sa se evite interdictiile generale de calatorie si inchiderea granitelor

Comisia Europeana propune noi masuri pentru calatoriile in UE, dar nu este de acord cu propunerea cancelarului german, Angela Merkel, de a le interzice. Executivul european precizeaza ca este necesar sa se descurajeze puternic calatoriile neesentiale dar, totodata, sa se evite inchiderea frontierelor sau interdictiile generale de calatorie si sa se garanteze functionarea neintrerupta a pietei unice si a lanturilor de aprovizionare, potrivit unui comunicat de presa.

Comisia Europeana: Cadrul pentru acordarea ajutoarelor de stat, prelungit pana la finele anului curent

Comisia Europeana a decis sa extinda durata de acordare a ajutoarelor de stat pana la finalul anului. Masura are rol de sprijin pentru economiile europene afectate de pandemie.

PENTRU A SPRIJINI ECONOMIA IN CONTEXTUL PANDEMIEI Comisia Europeana a prelungit pana la 31 decembrie cadrul temporar de ajutor de stat

Comisia Europeana a decis sa prelungeasca pana la 31 decembrie 2021 Cadrul temporar de ajutor de stat, adoptat la 19 martie 2020, pentru a sprijini economia in contextul focarului de coronavirus, majorand si plafoanele de ajutor pentru companii.

Enel X are unda verde de la Comisia Europeana pentru a dezvolta trei proiecte prezentate in cadrul celui de-al doilea program european IPCEI

Enel X are unda verde de la Comisia Europeana pentru a dezvolta trei proiecte prezentate in cadrul celui de-al doilea program european IPCEI Proiect Important de Interes European Comun), la care participa 42 de companii europene, conform unui comunicat trimis redactiei.

Comisia Europeana propune actualizarea abordarii coordonate privind restrictiile la libera circulatie

Comisia Europeana a propus luni o actualizare a Recomandarii Consiliului din octombrie anul trecut de coordonare a masurilor care afecteaza libera circulatie in Uniunea Europeana, conform News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )