Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ancheta in judetul Brasov dupa moartea unui bebelus de 4 luni

B1 B1,
Ancheta in judetul Brasov dupa moartea unui bebelus de 4 luni

Un bebelus de patru luni a fost gasit mort, sambata dimineata, in localitatea brasoveana Budila, informeaza news. ro. Agentii Sectiei 1 Politie Rurala Feldioara au fost sesizati in jurul orei 5. 30, cu. continuă pe B1

Cantareata Oana Radu, transformare uluitoare dupa moartea iubitului sau. Cum a aparut artista in fata fanilor. Imaginea a luat pe toata lumea prin surprindere

Cantareata Oana Radu a suferit niste transformari incredibile dupa evenimentul nefericit din viata sa in care si-a pierdut viata iubitul sau. Ce se intampla acum in viata vedetei? Oana Radu a traversat in ultimele luni clipe crunte si coplesitoare dupa aflarea vestii mortii iubitului ei, incendiat in scara blocului in care locuia de un vecin.

Sfasiata de durere. Ce a facut Simona Secrier, sotia lui Mihai Constantinescu, la cateva ore dupa moartea lui

Mihai Constantinescu este plans de o tara intreaga. Dupa ce zilele trecute Tamara Buciuceanu a lasat romanii in lacrimi, acum decesul lui Constantinescu ofera alte clipe grele. Familia atistului era pregatita de cele mai rele vesti, dat fiind faptul ca se afla internat in spital deja de luni bune. Ce a facut Simona Secrier la .

Adriana Bahmuteanu a rabufnit dupa moartea lui Mihai Constantinescu! Vedeta de la Antena 1, marturisiri emotionante despre artist

Mihai Constantinescu a fost inmormantat, joi, cu onoruri militare, iar printre vedetele care au dorit sa transmita un mesaj dupa moartea artistului s-a aflat si Adriana Bahmuteanu. Ea a postat un mesaj pe contul personal de Facebook in care a mentionat momentele in care Mihai Constantinescu umplea stadioanele la concertele sale. Adriana Bahmuteanu a postat .

Prima reactie a sotiei lui Leo Iorga, dupa moartea solistului Compact: Am apucat sa-i aprind lumanarea!

Leo Iorga, solistul trupei Compact, a murit, sambata, la varsta de 54 de ani, dupa ce in ultimii ani de viata s-a luptat cu o boala cumplita, cancerul. Sfasiata de durere, sotia artistului a gasit puterea sa spuna cateva cuvinte despre ultimele clipe din viata lui. Sotia lui Leo Iorga a oferit prima reactie dupa .

Lacrimi in muzica romaneasca! Biata Margareta Paslaru! S-a intamplat dupa moartea lui Mihai Constantinescu! Muzica sa va ramane in amintirea publicului

Margareta Paslaru a avut o reactie emotionanta dupa moartea celebrului cantaret Mihai Constantinescu. Marea artista a declarat ca acesta va ramane in amintirea publicului ca un creator de.

Drumarii au deszapezit drumurile in judetul Brasov

Drumarii din Brasov au intervenit, in cursul noptii de miercuri spre joi, cu utilajele proprii, pent.

Niciun vinovat pentru moartea unui batran calcat de masina pe trotuar. Scuza gasita de procurori soferitei vinovate

Un barbat de 71 de ani din Deva a murit in 2015 calcat de o masina intrata pe trotuar. Soferita, o femeie de 65 de ani, a declarat ca a ajuns pe trotuar dupa ce s-a speriat de un taximetrist. Procurorul a declarat-o pe soferita nevinovata, dar judecatorul a dispus refacerea anchetei.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )