Libnet.ro
UNICEF

10:46

Andre Rieu a ridicat Europa in picioare pentru Romania -VIDEO

Antena3 Antena3,
Andre Rieu a ridicat Europa in picioare pentru Romania -VIDEO

Andre Rieu a ridicat Europa in picioare pentru Romania. Celebrul violonist nu a uitat momentele emotionante traite la concertele sustinute in Bucuresti si a sustinut un spectacol impreuna cu artistii. continuă pe Antena3

Omagiul adus de Andre Rieu Romaniei. Artistul nu a uitat clipele frumoase de la Bucuresti VIDEO

Seria nesfarsita de concerte de la Bucuresti si succesul enorm pe care l-a avut in Romania trebuie sa-l fi impresionat foarte mult pe Andre Rieu. Asa se face ca celebrul violonist a ales sa promoveze in.

Andre Rieu nu a uitat de clipele frumoase petrecute la Bucuresti: Celebrul violonist a promovat muzica romaneasca in Olanda (VIDEO)

Celebrul Andre Rieu nu a uitat de clipele frumoase petrecute la Bucuresti si a adus un omagiu tarii noastre. Violonistul a promovat muzica din tara noastra la un concert din Olanda, sustinut luna trecuta.

Alina Gorghiu: Anticipatele, varianta cea mai sanatoasa pentru Romania

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca sustine in continuare ca alegerile anticipate ar fi varianta cea mai sanatoasa pentru Romania, dar este greu de realizat.

Petitie online: Andre Rieu, cetatean de onoare al Bucurestiului. Semneaza!

Pentru felul in care a promovat cultura si folclorul din Romania, pentru cuvintele extraordinare si indemnul adresat zecilor de mii de spectatori de a-i aplauda pe artistii romani in cele sapte concerte sustinute in.

Surpriza Youtube pentru gameri. Platforma de streaming pentru jocuri video

Portalul Youtube a anuntat miercuri lansarea Youtube Gaming , o platforma de streaming pentru jocuri video, care vrea sa rivalizeze cu sistemul Twitch, al firmei Amazon, informeaza Agerpres. Pentru moment,.

Medalie de aur pentru Romania la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe

Echipajul masculin al Romaniei de canoe-4, format din Leonid Carp, Petre Condrat, Iosif Chirila si Stefan Strat, a castigat medalia de aur la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe de la Milano. Romania a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )