Libnet.ro
UNICEF

09:30

Andreea Marin a ajuns la medic dupa luni intregi de chin: Am nevoie de ajutor si ca sa ma imbrac

B1 B1,
Andreea Marin a ajuns la medic dupa luni intregi de chin: Am nevoie de ajutor si ca sa ma imbrac

Andreea Marin a ajuns la medic dupa luni intregi in care s-a confruntat cu o durere la umar, dar a sperat ca va trece de la sine. Vedeta a decis, intr-un final, sa consulte specialistii in recuperare. continuă pe B1

Andreea Marin a parasit tara in fuga: Ce se intampla cu iubitul ei!

Andreea Marin a plecat intr-o vacanta, in Malta, aceasta tinandu-si fanii la curent cu activitatile sale, pe retelele de socializare. Andreea Marin traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de.

A reinceput razboiul? Lupta in toata regula intre Stefan Banica Jr si Andreea Marin! Suma pusa in joc e uriasa!

A reinceput razboiul? Lupta in toata regula intre Stefan Banica Jr si Andreea Marin! Suma pusa in joc e uriasa! Andreea Marin este fara doar si poate o femeie care stie sa faca afaceri si se.

Andreea Marin, o noua escapada: Cum a fost surprinsa si ce decizie a luat iubitul tinerel! (FOTO)

Andreea Marin a plecat intr-o vacanta, in Malta, alaturi de iubitul ei, artista tinandu-si fanii la curent pe retelele de socializare. Aceasta imortalizeaza locurile si peisajele si le publica pentru.

Andreea Marin, mesaj dureros pe o retea de socializare: imi inghesui lacrimile in coltul ochilor!

Andreea Marin a scris un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook, impresionata de povestea unui tanar de 20 de ani. Nu e nevoie de titlu. Deschide-ti doar sufletul cand citesti randurile de mai.

Andreea Marin a vorbit deschis despre iubitul tinerel: Facem asta cat de des putem!

Andreea Marin a vorbit deschis despre povestea de dragoste pe care o traieste alaturi de Adrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia. Aceasta a marturisit ca weekend-urile in care se deconecteaza total.

Da, e adevarat! Andreea Marin are un nou iubit: imi place cand...

Andreea Marin a recunoscut ca traieste o noua poveste de dragoste cuAdrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia. De asemenea, aceasta a povestit caweekend-urile in care se deconecteaza total.

Andreea Marin a spus adevarul despre noul inel afisat in public

Andreea Marina petrecut un weekend de vis in Malta alaturi de barbatul din viata ei si s-a afisat cu un inel suspect pe deget, fapt ce a ridicat multe semne de intrebare. A fost un weekend scurt.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )