Libnet.ro
UNICEF

16:45

Andreea Marin a spus adevarul despre noul inel afisat in public

Antena3 Antena3,
Andreea Marin a spus adevarul despre noul inel afisat in public

Andreea Marina petrecut un weekend de vis in Malta alaturi de barbatul din viata ei si s-a afisat cu un inel suspect pe deget, fapt ce a ridicat multe semne de intrebare. A fost un weekend scurt. continuă pe Antena3

Andreea Marin a vorbit deschis despre iubitul tinerel: Facem asta cat de des putem!

Andreea Marin a vorbit deschis despre povestea de dragoste pe care o traieste alaturi de Adrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia. Aceasta a marturisit ca weekend-urile in care se deconecteaza total.

Furtuna intre Andreea Marin si Mihaela Radulescu! Stefan Banica jr, direct implicat!

Despre rivalitatea dintre Andreea Marin si Mihaela Radulescu s-a vorbit foarte mult de-a lungul anilor. Ambele vedete au fost casatorite cu Stefan Banica jr, casnicii incheiate cu divorturi. Peste.

Andreea Marin a parasit tara in fuga: Ce se intampla cu iubitul ei!

Andreea Marin a plecat intr-o vacanta, in Malta, aceasta tinandu-si fanii la curent cu activitatile sale, pe retelele de socializare. Andreea Marin traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de.

A reinceput razboiul? Lupta in toata regula intre Stefan Banica Jr si Andreea Marin! Suma pusa in joc e uriasa!

A reinceput razboiul? Lupta in toata regula intre Stefan Banica Jr si Andreea Marin! Suma pusa in joc e uriasa! Andreea Marin este fara doar si poate o femeie care stie sa faca afaceri si se.

Andreea Marin, mesaj dureros pe o retea de socializare: imi inghesui lacrimile in coltul ochilor!

Andreea Marin a scris un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook, impresionata de povestea unui tanar de 20 de ani. Nu e nevoie de titlu. Deschide-ti doar sufletul cand citesti randurile de mai.

Da, e adevarat! Andreea Marin are un nou iubit: imi place cand...

Andreea Marin a recunoscut ca traieste o noua poveste de dragoste cuAdrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia. De asemenea, aceasta a povestit caweekend-urile in care se deconecteaza total.

Drama prin care a trecut Andreea Marin: Oricat de puternica as fi, dupa asta nu mi-am revenit!

Andreea Marin a marturisit ca anul 2016 a fost cumplit pentru ea, din punct de vedere personal. Vedeta a fost daramata de moartea tatalui ei. Aceasta a marturisit sincer ca inca nu si-a revenit si ca.

Adevarul despre relatia dintre Andreea Esca si Cornel Ilie: intr-o zi a venit si mi-a spus ca nu mai vrea...

Andreea Esca a vorbit, intr-un interviu, despre o lectie, foarte importanta pentru ea, primita de la Cornel Ilie. Aceasta a dezvaluit ca Ilie, pana sa inceapa cariera sa in muzica, era sunetist la ProTv,.

Andreea Esca, detalii picante despre primul iubit: Era fiul unei vedete celebre, casatorit, cu doi copii...

Andreea Esca a facut dezvaluiri despre marea sa iubire din perioada adolescentei. Este vorba despre un tanar care a atras-o pentru ca era foarte bun la baschet si dansa foarte bine. in plus, acesta facea parte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )