Libnet.ro
UNICEF

17:45

Andreea Raicu a fost internata de urgenta

Antena3 Antena3,
Andreea Raicu a fost internata de urgenta

Andreei Raicu a fost internata de urgenta, inainte de Noaptea de inviere. Informatia a fost dezvaluita chiar de fosta prezentatoare TV, pe Instagram. Ea le-a transmis fanilor ca va avea nevoie de o perioada. continuă pe Antena3

Andreea Raicu a ajuns la spital inainte de Noaptea de inviere: vedeta a transmis un mesaj prin care anunta ca are nevoie de o perioada pentru a se reface FOTO

Andreea Raicu 40 de ani) a ajuns la spital chiar inainte de Noaptea de inviere. Fosta prezentatoare TV le-a transmis fanilor un sfat si a precizat ca va avea nevoie de o perioada de liniste pentru a se recupera.

ANDREEA RAICU SI ADRIAN DESPOT, impreuna! IMAGINI surpriza, postate CHIAR de vedeta (FOTO)

Fosta prezentatoare TV Andreea Raicu a postat pe pagina personala de Instagram o fotografie in care apare impreuna cu prietenul ei, Adrian Despot, jurat la Vocea Romaniei. Fotografia a fost realizata in.

Andreea Raicu, de urgenta la spital de sarbatori: Viata ne ia de multe ori prin surprindere (VIDEO)

Familia si prietenii Andreei Raicu au tras o sperietura teribila, dupa ce aceasta i-a anuntat ca a mers de urgenta la spital. Desi nu ofera mereu informatii despre viata privata, fosta prezentatoare TV a.

Andreea Raicu, mesaj cutremurator de Paste: Lucrurile nu ies intotdeauna asa cum ne planificam

Andreea Raicua ajuns la spital. Vedeta a publicat o imagine de pe patul de spital alaturi de un mesaj cutremurator. Lucrurile nu ies intotdeauna asa cum ne planificam. Viata ne ia de multe ori prin .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )