Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andrei Gerea, propus oficial de premierul Victor Ponta pentru Ministerul Economiei

B1 B1,
Andrei Gerea, propus oficial de premierul Victor Ponta pentru Ministerul Economiei

Liberalul AndreiGerea a fost propus, in mod oficial, de catre premierul Victor Ponta pentru conducerea Ministerului Economiei, relateaza B1 TV. Gerea este nominalizarea facuta de PNL, marti, in urma. continuă pe B1

Surse: Andrei Gerea, propus ministru al Economiei.

Andrei Gerea er fi fost propus pentru functia de ministru al Economiei, conform B1TV care citeaza surse din interiorul PNL. Propunerea ar urma sa ajunga pe masa premierului, urmand ca acesta sa accepte sau nu. Surse din randul liberalilor considera ca premierul nu ar avea de ce sa nu accepte aceasta varianta. Gerea este numele propus de presedintele liberalilor Crin Antonescu. Andrei Gerea este membru PNL din anul 1990. Liderii PNL, intre care Crin Antonescu, Daniel Chitoiu, Klaus Iohannis, .

Andrei Gerea, propus pentru sefia Ministerului Economiei: Este o sarcina care ma si onoreaza, dar avand in vedere toate greutatile nu este de natura sa ma cocoseze, dar totusi ma emotioneaza

Andrei Gerea, nominalizat de PNL pentru preluarea protofoliului la Economiei, a afirmat marti ca propunerea sa pentru functia de ministru il onoreaza insa, in pofida tuturor greutatilor, nu este de natura sa il cocoseze, transmite Agerpres. Gerea s-a declarat emotionat, aratand ca spera sa faca fata increderii acordate. Sunt un om de echipa si, avand in vedere ca fac parte din echipa liberala, eu zic ca aceasta ar trebui sa fie o garantie pentru modul nostru de lucru sau de gandire, a mai declarat Gerea.

Andrei Gerea, propus la Ministerul Economiei

Update 11:39 Andrei Gerea este propunerea liberalilor pentru postul de ministru al Economiei, a anuntat presedintele PNL Crin Antonescu.

Andrei Gerea ar putea fi propunerea PNL pentru Economie

Vicepresedintele organizatiei PNL Arges, Andrei Gerea, ar putea fi propunerea liberalilor pentru Ministerul Economiei, potrivit surselor de presa.

Crin Antonescu nu a fost invitat la ceremonia de depunere a juramanului a lui Andrei Gerea

Presedintele Senatului Crin Antonescu nu a fost invitat la ceremonia de depunere a juramantului a noului ministru al Economiei, Andrei Gerea. in timp ce premierul Victor Ponta si-a anuntat oficial participarea,.

Andrei Gerea, noul ministru al Economei.

Presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, decretul de numire a liberalului Andrei Gerea in functia de ministru al Economiei, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Noul ministrul va depune juramantul la ora 17. 00 la Palatul Cotroceni. Gerea a fost propus, in mod oficial, de catre premierul Victor Ponta, la nominalizarea facuta de PNL, marti, in urma sedintei BPN a partidului. E o sarcina care ma si onoreaza si care ma si emotioneaza. Este un minister greu, traversam o .

Andrei Gerea: Privatizarea Oltchim - o prioritate la Ministerul Economiei

Deputatul PNL Andrei Gerea, propunerea liberalilor pentru portofoliul Economiei, a declarat, ieri, ca o prioritate a sa, daca va fi numit ministru, va fi privatizarea Oltchim, tinand cont ca vine din Arges. --- * Update 12:12 Premierul Victor Ponta a transmis presedintelui Traian Basescu propunerea de numire in functia de ministru al Economiei a deputatului PNL Andrei Gerea.

Andrei Gerea asteapta semnatura lui Basescu pentru a prelua ministerul Economiei

Premierul Victor Ponta a trimis miercuri presedintelui Traian Basescu propunerea de numire in functia de ministru al Economiei a liberalului Andrei Gerea.

Andrei Gerea asteapta semnatura lui Basescu pentru a prelua Ministerul Economiei

Premierul Victor Ponta a trimis miercuri presedintelui Traian Basescu propunerea de numire in functia de ministru al Economiei a liberalului Andrei Gerea.

Premierul a transmis la Cotroceni propunerea de numire a lui Andrei Gerea la Ministerul Economiei

Premierul Victor Ponta a transmis presedintelui Traian Basescu propunerea de numire in functia de ministru al Economiei a deputatului PNL Andrei Gerea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )