Libnet.ro
UNICEF

14:01

Andrei Gerea: Privatizarea Oltchim - o prioritate la Ministerul Economiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Andrei Gerea: Privatizarea Oltchim - o prioritate la Ministerul Economiei

Deputatul PNL Andrei Gerea, propunerea liberalilor pentru portofoliul Economiei, a declarat, ieri, ca o prioritate a sa, daca va fi numit ministru, va fi privatizarea Oltchim, tinand cont ca vine din Arges. --- * Update 12:12 Premierul Victor Ponta a transmis presedintelui Traian Basescu propunerea de numire in functia de ministru al Economiei a deputatului PNL Andrei Gerea. continuă pe Ziarul Bursa

Andrei Gerea: Privatizarea Oltchim - o prioritate la Ministerul Economiei

Deputatul PNL Andrei Gerea, propunerea liberalilor pentru portofoliul Economiei, a declarat, ieri, ca o prioritate a sa, daca va fi numit ministru, va fi privatizarea Oltchim, tinand cont ca vine din Arges.

Andrei Gerea: Privatizarea Oltchim, una dintre prioritatile Ministerului Economiei

Deputatul PNL Andrei Gerea, propunerea liberalilor pentru portofoliul Economiei, a declarat ca o prioritate a sa, in cazul in care va fi numit ministru, va fi privatizarea Oltchim, tinand cont ca vine din Arges.

Cine este Andrei Gerea, propunerea PNL pentru Ministerul Economiei. Despre creditele la banca: Am avut rescadentari si restante, ca un om normal

Andrei Gerea, propunerea PNL pentru functia de Ministru al Economiei, este deputat liberal de Arges aflat la al treilea mandat consecutiv. Cunoscut ca un apropiat al lui Crin Antonescu si al lui Daniel Chitoiu, Gerea este liderul deputatilor PNL si vicepresedintele Comisiei speciale din Parlament privind proiectul de la Rosia Montana. Gerea este economist cu studiile absolvite la ASE in 1997, la 29 de ani, inainte lucrand ca electronist. Din 1997 si pana in 2004, Gerea a lucrat numai in domeniul bancar. Punctul maxim al carierei sale in mediul privat a fost postul de director al sucursalei Pitesti a Bancii Tiriac 2002 - 2004). In CV-ul oficial apar si citeva informatii care necesita clarificari: Gerea sustine ca in 2002-2004 a lucrat concomitent la Alpha Bank si Banca Tiriac. Vezi in articol un VIDEO cu Andrei Gerea pregatind retete turcesti la emisiunea Cireasa de pe tort.

Cine este Andrei Gerea, propunerea PNL pentru Ministerul Economiei

Andrei Gerea, propunerea PNL pentru functia de Ministru al Economiei, este deputat liberal de Arges aflat la al treilea mandat consecutiv. Cunoscut ca un apropiat al lui Crin Antonescu si al lui Daniel Chitoiu, Gerea este liderul deputatilor PNL si vicepresedintele Comisiei speciale din Parlament privind proiectul de la Rosia Montana. Gerea este economist cu studiile absolvite la ASE in 1997, inainte lucrand ca electronist. Din 1997 si pana in 2004, Gerea a lucrat numai in domeniul bancar .

Crin Antonescu: Andrei Gerea, propunerea PNL pentru Ministerul Economiei

CrinAntonescu a anuntat, marti, in urma sedintei BPN a PNL, ca propunerea liberalilor pentru conducerea Ministerului Economiei este Andrei Gerea. Domnul Andrei Gerea, fostul lider al grupului parlamentar.

Cine este Andrei Gerea, propunerea PNL la ministerul Economiei

Deputatul Andrei Gerea este propunerea PNL pentru postul de ministru al Economiei, a anuntat, marti, dupa sedinta BPN, liderul liberal Crin Antonescu. Propunerea a fost aprobata in Biroul Politic National, in unanimitate, de catre cei 58 de membri.

Obiectivul lui Gerea: privatizarea Oltchim

Andrei Gerea a fost ales in unanimitate, ieri, de conducerea PNL, ca succesor al lui Varujan Vosganian la Ministerul Economiei.

Andrei Gerea, propus pentru sefia Ministerului Economiei: Este o sarcina care ma si onoreaza, dar avand in vedere toate greutatile nu este de natura sa ma cocoseze, dar totusi ma emotioneaza

Andrei Gerea, nominalizat de PNL pentru preluarea protofoliului la Economiei, a afirmat marti ca propunerea sa pentru functia de ministru il onoreaza insa, in pofida tuturor greutatilor, nu este de natura sa il cocoseze, transmite Agerpres. Gerea s-a declarat emotionat, aratand ca spera sa faca fata increderii acordate. Sunt un om de echipa si, avand in vedere ca fac parte din echipa liberala, eu zic ca aceasta ar trebui sa fie o garantie pentru modul nostru de lucru sau de gandire, a mai declarat Gerea.

Andrei Gerea, propunerea PNL pentru Ministerul Economiei

Liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Andrei Gerea, a fost propus de liberali pentru a prelua functia de ministru al Economiei.

Andrei Gerea, propunerea PNL pentru Ministerul Economiei. Cine este inlocuitorul lui Vosganian

Liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Andrei Gerea, a fost propus de liberali pentru a prelua functia de ministru al Economiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )