Libnet.ro
UNICEF

16:30

Andrei Gerea asteapta semnatura lui Basescu pentru a prelua Ministerul Economiei

Adevărul Adevărul,
Andrei Gerea asteapta semnatura lui Basescu pentru a prelua Ministerul Economiei

Premierul Victor Ponta a trimis miercuri presedintelui Traian Basescu propunerea de numire in functia de ministru al Economiei a liberalului Andrei Gerea. continuă pe Adevărul

Andrei Gerea asteapta semnatura lui Basescu pentru a prelua ministerul Economiei

Premierul Victor Ponta a trimis miercuri presedintelui Traian Basescu propunerea de numire in functia de ministru al Economiei a liberalului Andrei Gerea.

Surse: Andrei Gerea, propus ministru al Economiei.

Andrei Gerea er fi fost propus pentru functia de ministru al Economiei, conform B1TV care citeaza surse din interiorul PNL. Propunerea ar urma sa ajunga pe masa premierului, urmand ca acesta sa accepte sau nu. Surse din randul liberalilor considera ca premierul nu ar avea de ce sa nu accepte aceasta varianta. Gerea este numele propus de presedintele liberalilor Crin Antonescu. Andrei Gerea este membru PNL din anul 1990. Liderii PNL, intre care Crin Antonescu, Daniel Chitoiu, Klaus Iohannis, .

Andrei Gerea, noul ministru al Economiei. Basescu a semnat decretul de numire in functie

Traian Basescu a semnat decretul pentru numirea lui Andrei-Dominic Gerea in functia de ministru al Economiei. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat miercuri, 16 octombrie a. c. , Decretul pentru numi.

Andrei Gerea a depus juramantul de ministru al Economiei. Basescu: Aveti doua misiuni grele, Oltchim si Cupru Min

Andrei Gerea a depus juramantul in calitate de ministru al Economiei, miercuri, la Palatul Cotroceni. La ceremonie au participat presedintele Traian Basescu, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea,.

Traian Basescu a semnat decretul de numire a lui Andrei Gerea la ministerul Economiei

Presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, decretul de numire a lui Andrei Gerea in functia de ministru al Economiei, informeaza Administratia Prezidentiala. Liberalul a fost propus, in mod oficial, de.

Andrei Gerea: Privatizarea Oltchim - o prioritate la Ministerul Economiei

Deputatul PNL Andrei Gerea, propunerea liberalilor pentru portofoliul Economiei, a declarat, ieri, ca o prioritate a sa, daca va fi numit ministru, va fi privatizarea Oltchim, tinand cont ca vine din Arges. --- * Update 12:12 Premierul Victor Ponta a transmis presedintelui Traian Basescu propunerea de numire in functia de ministru al Economiei a deputatului PNL Andrei Gerea.

Premierul a transmis la Cotroceni propunerea de numire a lui Andrei Gerea la Ministerul Economiei

Premierul Victor Ponta a transmis presedintelui Traian Basescu propunerea de numire in functia de ministru al Economiei a deputatului PNL Andrei Gerea.

Andrei Gerea, noul ministru al Economei.

Presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, decretul de numire a liberalului Andrei Gerea in functia de ministru al Economiei, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Noul ministrul va depune juramantul la ora 17. 00 la Palatul Cotroceni. Gerea a fost propus, in mod oficial, de catre premierul Victor Ponta, la nominalizarea facuta de PNL, marti, in urma sedintei BPN a partidului. E o sarcina care ma si onoreaza si care ma si emotioneaza. Este un minister greu, traversam o .

Cine este Andrei Gerea, propunerea PNL pentru Ministerul Economiei. Despre creditele la banca: Am avut rescadentari si restante, ca un om normal

Andrei Gerea, propunerea PNL pentru functia de Ministru al Economiei, este deputat liberal de Arges aflat la al treilea mandat consecutiv. Cunoscut ca un apropiat al lui Crin Antonescu si al lui Daniel Chitoiu, Gerea este liderul deputatilor PNL si vicepresedintele Comisiei speciale din Parlament privind proiectul de la Rosia Montana. Gerea este economist cu studiile absolvite la ASE in 1997, la 29 de ani, inainte lucrand ca electronist. Din 1997 si pana in 2004, Gerea a lucrat numai in domeniul bancar. Punctul maxim al carierei sale in mediul privat a fost postul de director al sucursalei Pitesti a Bancii Tiriac 2002 - 2004). In CV-ul oficial apar si citeva informatii care necesita clarificari: Gerea sustine ca in 2002-2004 a lucrat concomitent la Alpha Bank si Banca Tiriac. Vezi in articol un VIDEO cu Andrei Gerea pregatind retete turcesti la emisiunea Cireasa de pe tort.

Crin Antonescu: Andrei Gerea este propunerea PNL pentru Ministerul Economiei / Gerea: Este un minister greu, imi doresc din tot sufletul sa avem succes

Andrei Gerea este propunerea PNL pentru Ministerul Economiei, a anuntat liderul liberal Crin Antonescu, confirmind informatia publicata in premiera de HotNews. ro. Este un minister greu si foarte important, politicile din acest minister au legatura cu exploatarile actuale si viitoare, a afirmat Crin Antonescu. Este unul dintre cele mai importante ministere, a adaugat Crin Antonescu. Este un minister greu, traversam o perioada dificila cu totii. Imi doresc din tot sufletul sa avem succes. Sper sa am aceeasi performanta pe care am avut-o in toate locurile in care am fost pana acum, a declarat Andrei Gerea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )