Libnet.ro
UNICEF

21:00

Andrei Plesu da explicatii ca martor, la Parchetul General, in dosarul Mineriadei. Fostul sef de cabinet din 1990, Adrian Sarbu, audiat in acelasi dosar

România Liberă România Liberă,
Andrei Plesu da explicatii ca martor, la Parchetul General, in dosarul Mineriadei. Fostul sef de cabinet din 1990, Adrian Sarbu, audiat in acelasi dosar

Andrei Plesu s-a prezentat joi dimineata la Parchetul General, fiind citat de procurorii militari ca martor in dosarul Mineriadei. La sosirea la Parchet, el a oferit mai multe declaratii in fata jurnalistilor . continuă pe România Liberă

Scriitorul Andrei Plesu a fost audiat ca martor, la Parchetul General, in dosarul Mineriadei: Lucrurile se decideau intr-un cerc restrans, nu se luau direct in Guvern

Andrei Plesu s-a prezentat joi dimineata la Parchetul General, fiind citat de procurorii militari ca martor in dosarul Mineriadei. La sosirea la Parchet, el a oferit mai multe declaratii in fata jurnalistilor .

UPDATE Andrei Plesu, audiat ca martor in Dosarul Mineriada: Eu nu pricep toata situatia de atunci, dar ne-a costat foarte mult acel episod

Andrei Plesu a venit joi la Parchetul General pentru a da declaratii in calitate de martor in Dosarul Mineriada. Eu nu pricep toata situatia de atunci, in orice caz ne-a costat foarte mult cel episod, a declarat Plesu, precizand ca nu era intr-un executiv restrans, care lua decizii.

Scriitorul Andrei Plesu si omul de afaceri Adrian Sarbu, audiati in dosarul Mineriadei

Scriitorul Andrei Plesu s-a prezentat, joi, la Parchetul General pentru a fi audiat ca martor in dosarul Mineriadei, el fiind ministru al Culturii in iunie 1990. Tot joi, este audiat si Adrian Sarbu, inculpat in dosarul Mineriadei, alaturi de alte 17.

Scriitorul Andrei Plesu si omul de afaceri Adrian Sarbu, audiati in dosarul Mineriadei

Scriitorul Andrei Plesu s-a prezentat, joi, la Parchetul General pentru a fi audiat ca martor in dosarul Mineriadei, el fiind ministru al Culturii in iunie 1990. Tot joi, este audiat si Adrian Sarbu, inculpat in dosarul Mineriadei, alaturi de alte 17 persoane.

Andrei PLESU si Adrian SARBU, AUDIATI in Dosarul MINERIADEI (VIDEO)

Noi audieri la Parchetul General, in Dosarul Mineriadei! Joi dimineata, s-au prezentat in fata procurorilor Andrei Plesu, fost Ministru al Culturii in Guvernul Petre Roman, si Adrian Sarbu,.

Victor CIORBEA, AUDIAT ca martor in DOSARUL MINERIADEI (VIDEO)

Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, s-a prezentat marti la Parchetul General, pentru a fi audiat in Dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990. Acesta a precizat ca va fi audiat in calitate de martor si.

Andrei Plesu si Adrian Sarbu, audiati in Dosarul Mineriada

Andrei Plesu si Adrian Sarbu au venit astazi la Parchetul General pentru a da declaratii in Dosarul Mineriada.

Victor Ciorbea, audiat ca martor in dosarul Mineriadei

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a fost audiat ca martor la Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie pentru a fi audiat in dosarul Mineriadei. Procurorii militari i-au pus sub acuzare pentru infractiuni impotriva umanitati pe Ion Iliescu, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Magureanu si Miron Cozma, iar Victor Ciorbea este martor.

Amintirile lui Andrei Plesu, despre Mineriada: Deciziile se luau intr-un Executiv restrans

Procurorii militari au continuat joi audierile in dosarul Mineriada. Scriitorul Andrei Plesu, ministru al Culturii in timpul evenimentelor din iunie 1990, a dat joi o declaratie de martor in acest dosar.

Gelu VOICAN-VOICULESCU, AUDIAT in Dosarul MINERIADEI: Nu am dat declaratii in fata procurorilor. Nu am ce sa-mi reprosez

Fostul vicepremier Gelu Voican-Voiculescu a ajuns, miercuri dimineata, la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru a fi audiat in Dosarul Mineriadei, in care este in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2556 seconds )