Libnet.ro
UNICEF

06:15

Andrei Plesu si marile manevre din Guvern: Despre unii aflam ca pleaca, fara sa fi aflat cind si de ce au venit

Adevărul Adevărul,
Andrei Plesu si marile manevre din Guvern: Despre unii aflam ca pleaca, fara sa fi aflat cind si de ce au venit

Conducerea executivului s-a radicalizat! Dl. Dragnea promite surprize placute la nivelul partidului, dl. Ponta restructureaza guvernul. Poporul a votat, poporului i se va da satisfactie! Din afara, tot ce vedem ca simpli cetateni e o morisca de nume: unii care vin, altii care pleaca, scrie Andrei Plesu pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Andrei Plesu si marile manevre din Guvern: Despre unii aflam ca pleaca, fara sa fi aflat cand si de ce au venit

Conducerea executivului s-a radicalizat. Ponta restructureaza guvernul, iar Liviu Dragnea promite surprize placute la nivelul partidului. intr-un editorial publicat in ziarul Adevarul, Andrei Plesu.

Andrei Plesu comenteaza marile manevre din Guvern: Despre unii aflam ca pleaca, fara sa fi aflat cind si de ce au venit

Conducerea executivului s-a radicalizat! Dl. Dragnea promite surprize placute la nivelul partidului, dl. Ponta restructureaza guvernul. Poporul a votat, poporului i se va da satisfactie! Din afara, tot ce vedem ca simpli cetateni e o morisca de nume: unii care vin, altii care pleaca, scrie Andrei Plesu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Ministrul Razvan Nicolescu si-a anuntat retragerea din Guvern: Premierul vrea comasarea Energiei la Economie

Ministrul delegat pentru energie, Razvan Nicolescu, si-a anuntat retragerea din Guvern, pe contul personal de Facebook. Nicolescu sustine ca a discutat cu Victor Ponta despre ceea ce urmeaza, iar premierul i-a.

Nicolescu nu va mai face parte din guvern: Ponta isi doreste un ministru politic la Economie

ACTUALIZARE 17:02 Jianu isi anunta si el retragerea din Guvern *Ministerul pentru IMM va fi alipit de Economie Ministrul delegat pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism, Florin Jianu, a anuntat ca portofoliul IMM-urilor va fi alipit la cel al Economiei si va fi condus politic, motiv pentru care el nu va mai face parte din Guvern, nefiind un om politic, ci un tehnocrat, potrivit unui mesaj publicat pe contul sau de Facebook.

Jianu si Nicolescu se retrag din Guvern

Ministrul delegat pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism, Florin Jianu, a anuntat pe Facebook ca portofoliul IMM-urilor va fi alipit la cel al Economiei si va fi condus politic, motiv pentru care el nu va mai face parte din Guvern, nefiind un om politic, ci un tehnocrat. Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a anuntat, ieri, tot pe Facebook, ca a discutat in cursul zilei cu premierul Ponta si ca acesta i-a comunicat faptul ca doreste un nou concept, respectiv lipirea, din nou, a Departamentului de Energie la Ministerul Economiei si numirea unui ministru politic.

Ministrul Florin Jianu si-a anuntat demisia din Guvern: Portofoliul IMM-urilor va fi alipit la cel al Economiei si va fi codus politic

Ministrul delegat pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism, Florin Jianu, si-a anuntat demisia din Guvern, intrucat portofoliul IMM-urilor va fi alipit la cel al Economiei si va fi.

Ministrul Florin Jianu si-a anuntat demisia din Guvern: Portofoliul IMM-urilor va fi alipit la cel al Economiei si va fi condus politic

Ministrul delegat pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism, Florin Jianu, si-a anuntat demisia din Guvern, intrucat portofoliul IMM-urilor va fi alipit la cel al Economiei si va fi.

Un alt ministru PLEACA din Guvern. Florin Jianu, de la IMM-uri, a anuntat remanierea pe Facebook

Un al doilea ministru din Guvernul Ponta si-a anuntat, sambata, plecarea din Guvern. Ministrul delegat pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism, Florin Jianu, a anuntat ca.

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, si-a anuntat demisia din Guvern

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, si-a anuntat demisia din Guvern, sambata dupa-amiaza, potrivit unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook, in conditiile in care portofoliul pe care il.

Victor Ponta vrea doar ministri politici: cine pleaca din Guvern

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a anuntat, sambata, ca a discutat in cursul zilei cu premierul Ponta si ca acesta i-a comunicat faptul ca doreste un nou concept, respectiv lipirea, din nou, a Departamentului de Energie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )