Libnet.ro
UNICEF

21:15

Angela Gheorghiu, concert caritabil pentru ranitii din Colectiv

România Liberă România Liberă,
Angela Gheorghiu, concert caritabil pentru ranitii din Colectiv

Soprana Angela Gheorghiu a sustinut, duminica searp, la Ateneul Roman, un concert caritabil pentru victimele din clubul Colectiv. Cantareta a interpretat atat lucrari celebre, precum ariile Vissi darte si O mio babbino caro, de Giacomo Puccini, cat si rugaciunea Tatal nostru si imnul national al Romaniei. continuă pe România Liberă

Ministrul Dan Stoenescu vizeaza lansarea unor sesiuni de informare pentru romanii din diaspora

Ministrul delegat pentru relatiile cu romanii de pretutindeni, Dan Stoenescu, prezent in Spania, a anuntat ca are in vedere lansarea unor sesiuni de informare si consultanta pentru romanii din diaspora, sesiuni care vor aborda modalitatile de accesare a fondurilor europene POSDRU.

Campanie de informare privind votul prin corespondenta pentru romanii din diaspora

Ministrul delegat pentru Relatiile cu romanii de pretutindeni, Dan Stoenescu, s-a intalnit cu romanii din Spania, prilej cu care a precizat ca va lansa o campanie de informare privind votul prin corespondenta si consultari privind accesarea fondurilor europene pentru romanii din diaspora, potrivit Mediafax.

O luna de la tragedia din Club Colectiv. Concert caritabil in Ramnicu Valcea, pentru ajutorarea victimelor incendiului

Concertul va avea loc luni, 30 noiembrie, la Sala Sporturilor Traian, din Ramnicu Valcea. Toti banii stransi din vanzarea biletelor vor fi donati familiilor victimelor de la Colectiv.

Mesajul unui tanar din Colectiv, salvat de eroul Claudiu Petre: Am fost printre ultimii scosi in viata. Nu am cuvinte sa ii multumesc ingerului meu

Catalin Scanteie, unul dintre ranitii din Colectiv, chitarist al trupei rock Hatemode, a publicat un mesaj emotionant pe contul sau de Facebook. Tanarul, care a fost externat vineri de la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala, i-a multumit salvatorului sau, Claudiu Petre, care a scos afara din Clubul Colectiv doua persoane, inainte de a-si pierde viata. Claudiu a fost, ulterior, decorat de presedintele Klaus Iohannis.

Astazi se implinesc 30 de zile de la tragedia din Colectiv

Dupa o luna de la tragicul incendiu din Clubul Colectiv, din datele centralizate la Ministerul Sanatatii, in spitalele din Bucuresti sunt internate 37 de victime, dintre care 6 pacienti sunt in stare critica, iar 60 de persoane si-au pierdut viata, scrie Realitatea. net.

Ancheta incendiului din Colectiv: Artificiile folosite la concertul Goodbye to Gravity erau interzise in spatii inchise

Artifiicile folosite la concertul Goodbye to Gravity din Clubul Colectiv, din 30 octombrie, erau destinate a fi folosite doar in spatiu deschis, conform instructiunilor de utilizare, sustin procurorii Parchetului instantei supreme.

Tragedia din Colectiv: Solistul trupei Goodbye to Gravity a vorbit cu mama lui

Solistul trupei rock Goodbye to Gravity, Andrei Galut, a avut perioade scurte in care si-a recapatat cunostinta, in care a vorbit cu mama lui. El este internat in Spitalul Crucii Rosii din Beverwijk, Olanda, unde este in continuare intubat.

Mesajul lui Papa Francisc pentru catolicii din Republica Centrafricana

Papa Francisc i-a indemnat, duminica, pe catolici, la Catedrala din Bangui, in cadrul unei slujbe la care au participat mii de persoane, sa isi foloseasca dragostea fata de Dumnezeu impotriva urii si persecutiilor din Republica Centrafricana, o tara devastata de violente intre crestini si musulmani.

Campanie de informare pentru romanii din strainatate privind votul prin corespondenta, anuntata de Dan Stoenescu

Lansarea unei campanii de informare in legatura cu votul prin corespondenta si a unor consultari privind accesarea de fonduri europene pentru diaspora sunt obiectivele invocate de ministrul delegat pentru Relatiile cu romanii de pretutindeni, Dan Stoenescu, care s-a intalnit cu romanii din Spania, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )