Libnet.ro
UNICEF

12:45

Mesajul unui tanar din Colectiv, salvat de eroul Claudiu Petre: Am fost printre ultimii scosi in viata. Nu am cuvinte sa ii multumesc ingerului meu

Adevărul Adevărul,
Mesajul unui tanar din Colectiv, salvat de eroul Claudiu Petre: Am fost printre ultimii scosi in viata. Nu am cuvinte sa ii multumesc ingerului meu

Catalin Scanteie, unul dintre ranitii din Colectiv, chitarist al trupei rock Hatemode, a publicat un mesaj emotionant pe contul sau de Facebook. Tanarul, care a fost externat vineri de la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala, i-a multumit salvatorului sau, Claudiu Petre, care a scos afara din Clubul Colectiv doua persoane, inainte de a-si pierde viata. Claudiu a fost, ulterior, decorat de presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Mesajul unuia din tinerii salvati de Claudiu Petre din incendiul de la Colectiv, care a fost externat

Chitaristul trupei Hatemode, Catalin Scanteie, ranit in incediul din Colectiv, a fost externat, vineri, de la spitalul Bagdasar-Arseni, unde a fost internata si sotia lui Sanda care se afla cu el in club in noaptea tragediei. Artistul i-a multumit salvatorului sau, Claudiu Petre, care a murit in incendiu.

Angela Gheorghiu, concert caritabil pentru ranitii din Colectiv

Soprana Angela Gheorghiu a sustinut, duminica searp, la Ateneul Roman, un concert caritabil pentru victimele din clubul Colectiv. Cantareta a interpretat atat lucrari celebre, precum ariile Vissi darte si O mio babbino caro, de Giacomo Puccini, cat si rugaciunea Tatal nostru si imnul national al Romaniei.

Astazi se implinesc 30 de zile de la tragedia din Colectiv

Dupa o luna de la tragicul incendiu din Clubul Colectiv, din datele centralizate la Ministerul Sanatatii, in spitalele din Bucuresti sunt internate 37 de victime, dintre care 6 pacienti sunt in stare critica, iar 60 de persoane si-au pierdut viata, scrie Realitatea. net.

Ancheta incendiului din Colectiv: Artificiile folosite la concertul Goodbye to Gravity erau interzise in spatii inchise

Artifiicile folosite la concertul Goodbye to Gravity din Clubul Colectiv, din 30 octombrie, erau destinate a fi folosite doar in spatiu deschis, conform instructiunilor de utilizare, sustin procurorii Parchetului instantei supreme.

Tragedia din Colectiv: Solistul trupei Goodbye to Gravity a vorbit cu mama lui

Solistul trupei rock Goodbye to Gravity, Andrei Galut, a avut perioade scurte in care si-a recapatat cunostinta, in care a vorbit cu mama lui. El este internat in Spitalul Crucii Rosii din Beverwijk, Olanda, unde este in continuare intubat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )