Libnet.ro
UNICEF

14:45

Tragedia din Colectiv: Solistul trupei Goodbye to Gravity a vorbit cu mama lui

România Liberă România Liberă,
Tragedia din Colectiv: Solistul trupei Goodbye to Gravity a vorbit cu mama lui

Solistul trupei rock Goodbye to Gravity, Andrei Galut, a avut perioade scurte in care si-a recapatat cunostinta, in care a vorbit cu mama lui. El este internat in Spitalul Crucii Rosii din Beverwijk, Olanda, unde este in continuare intubat. continuă pe România Liberă

Dramatic! Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, nu stie ca si-a pierdut colegii si iubita

A trait drama vietii lui, iar Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, continua sa se lupte pentru viata lui intr-un spital din Olanda.

Tragedia din Colectiv. Cine a fost Alexandru Hogea, tanarul care si-a pierdut viata duminica

Cea de-a 60-a victima care si-a pierdut viata in urma incendiului Colectiv, Alexandru Hogea, avea 19 ani, si era student la Facultatea de Auromatica si Calculatoare a Universitatii din Bucuresti.

Primele cuvinte ale solistul trupei Goodbye to Gravity, Andrei Galut, dupa incendiul din Colectiv

Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, care este internat in Spitalul Crucii Rosii din Beverwijk, Olanda, dupa ce a fost ranit grav in incendiul din Clubul Colectiv, a avut cateva momente de constienta in care a vorbit cu mama sa.

Adrian Despot, noi declaratii despre tragedia din Colectiv: A fost ceva ingrozitor. Afara era un camp de lupta

Adrian Despot, care s-a aflat in clubul Colectiv in momentul in care a izbucnit incendiul si i-a ajutat pe cei raniti, a vorbit despre tragedia care a schimbat Romania in cadrul emisiunii Romania, te iubesc!, de la Pro TV. Artistul a povestit si cum a reusit sa se salveze, precizand ca este datoria noastra sa ne asiguram ca un astfel de eveniment nu se va mai repeta si fiind de parere ca acesta a fost rezultatul unui mare lant de erori umane.

Incasarile din vanzarea tricourilor de la meciul cu Italia, donate victimelor din Colectiv

Federatia Romana de Fotbal va dona victimelor targediei din Colectiv incasarile obtinute din comercialziarea tricourilor similare cu cele purtate de jucatorii echipei nationale la partida amicala cu Italia, de la Bologna scor 2-2).

in ce stare se afla ranitii din Colectiv

In spitalele din Bucuresti sunt internate 39 de persoane, care au fost ranite in clubul Colectiv, dintre care 10 se afla in stare critica si grava, potrivit datelor centralizate de Ministerul Sanatatii.

Ministerul Sanatatii: zece raniti din Colectiv se afla in stare critica si grava

Un numar de 39 de persoane ranite in clubul Colectiv sunt internate marti in spitalele bucurestene, dintre acestea 10 se afla in stare critica si grava, potrivit datelor centralizate de Ministerul Sanatatii.

Care este starea ranitilor din Colectiv, la patru saptamani de la incendiu

Ministerul Sanatatii a precizat ca, luni dimineata, mai sunt internate 40 de persoane, care au fost ranite in incendiul din clubul Colectiv, din care 10 sunt in stare critica si grava.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )