Libnet.ro
UNICEF

4 Mai.

Angela Merkel cere guvernului irakian sa ancheteze presupusele abuzuri comise la Mosul, in campania de cucerire a sediului ISIS

România Liberă România Liberă,
Angela Merkel cere guvernului irakian sa ancheteze presupusele abuzuri comise la Mosul, in campania de cucerire a sediului ISIS

Cancelarul german Angela Merkel i-a telefonat, miercuri, presedintelui Irakului, Haidar Al-Abadi, pe care l-a indemnat sa investigheze presupusele abuzuri impotriva drepturilor omului comise in timpul operatiunilor desfasurate de armata irakiana pentru preluarea controlului asupra orasului Mosul, unde era sediul gruparii Stat Islamic. continuă pe România Liberă

VIDEO Angela Merkel: Germania nu se lasa santajata de Turcia

Cancelara Angela Merkel a fost invitata unei emisiuni de interviuri a ARD, televiziunea publica germana. Sefa guvernului german s-a referit la cateva dintre chestiunile actuale, intre care summitul G20 de la Hamburg, campania electorala interna si disputa cu Turcia.

Sase activisti pentru drepturile omului, intre care si un cetatean german, retinuti in Turcia. Angela Merkel a condamnat decizia autoritatilor

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a condamnat, marti, arestarea a sase activisti pentru drepturile omului, in Turcia, intre care si un cetatean german.

Germania: Angela Merkel spune ca intentioneaza sa ramana cancelar pentru inca patru ani

Sefa Executivului de la Berlin, Angela Merkel, a declarat intr-un interviu difuzat duminica de televiziunea germana ARD ca intentioneaza sa continue in functia de cancelar al Germaniei si in urmatorii patru ani, in contextul in care se intensifica pregatirile pentru alegerile legislative federale care vor avea loc pe data de 24 septembrie, transmite DPA.

Anunt important al cancelarului german Angela Merkel. E oficial!

Angela Merkel a declarat intr-un interviu transmis duminica de televiziunea germana ca intentioneaza sa continue in pozitia de cancelar al Germaniei si in urmatorii patru ani, in.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel: Intentionez sa raman sefa Executivului german pentru inca patru ani

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat ca intentioneaza sa continue in pozitia de sefa a Executivului german si in urmatorii patru ani.

Angela Merkel, criticata pentru politica privind refugiatii

Martin Schulz, candidatul Partidului Social-Democrat SPD) la postul de cancelar al Germaniei, a criticat-o pe Angela Merkel ca a deschis frontierele pentru reguziati si pentru atitudinea prea dura in sfera regulilor bugetare, motivand ca politicile au sabit au slabit tara.

Martin Schulz o critica aspru pe Angela Merkel pe tema politicii europene: Vom ramane de caruta

Martin Schulz a acuzat-o pe cancelarul german Angela Merkel ca a decis deschiderea frontierelor Germaniei in 2015, momentul cand un numar foarte mare de refugiati s-au indrepat catre vest pe.

Emmanuel Macron o pune pe Angela Merkel intr-un con de umbra

In spatele zambetelor ce insotesc redinamizarea relatiei franco-germane, incepe sa se contureze o relatie de rivalitate intre presedintele Frantei, Emmanuel Macron, si cancelarul federal german, Angela Merkel, in ceea ce priveste rolul de lider al Europei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 4 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )