Libnet.ro
UNICEF

10:00

Angela Merkel ii cere presedintelui ucrainean sa retraga legile care limiteaza dreptul la manifestatii

B1 B1,
Angela Merkel ii cere presedintelui ucrainean sa retraga legile care limiteaza dreptul la manifestatii

Legile care prevad sanctiuni dure pentru participantii la proteste trebuie retrase, i-a spus, joi, cancelarul german, Angela Merkel, presedintelui ucrainean, Viktor Ianukovici. Cancelarul german a adresat un. continuă pe B1

Merkel ii cere lui Ianukovici sa retraga legile care limiteaza dreptul la proteste.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, l-a sunat joi pe presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, pentru a-i cere sa retraga legile care prevad sanctiuni dure pentru participantii la proteste, relateaza Mediafax. Cancelarul german a adresat un apel pentru continuarea dialogului cu opozitia care sa conduca la rezultate concrete, cerandu-i sa retraga legile care limiteaza drepturile cetatenilor de a participa la manifestatii, informeaza un comunicat oficial al Biroului Angelei Merkel. De .

Angela Merkel cere protejarea vietilor manifestantilor din Ucraina

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a cerut Administratiei de la Kiev sa protejeze vietile protestatarilor, evitand forta, anunta Mediafax. Pana acum, in urma protestelor din Ucraina, cinci.

UPDATE. Legile care sanctioneaza protestatarii au intrat in vigoare. ...

UPDATE: Jurnalul oficial al Parlamentului ucrainean a publicat, marti, legile care inaspresc sanctiunile aplicabile manifestantilor, relateaza Mediafax. Legile publicate in Golos Ukraini intra, astfel, in vigoare. --- Presedintele ucrainean, Viktor Ianukovici, a criticat protestele pro-europene de la Kiev si a apreciat ca reprezinta o amenintare la adresa Ucrainei, conform AFP, transmite Agerpres. Aceasta declaratie survine dupa ce mii de manifestanti au infruntat din nou luni fortele de .

Angela Merkel: Germania nu are in vederea adoptarea unor sanctiuni impotriva Ucrainei

Cancelarul Angela Merkel a declarat, joi, ca Germania nu intentioneaza, pentru moment, sa sanctioneze Ucraina, in contextul violentelor de la Kiev, soldate cu cinci morti, relateaza AFP. Nici eu, nici.

NSA are amprenta lui Angela Merkel. Scandalul spionajului continua

Ziarul german Bild a sugerat luni ca presedintele SUA, Barack Obama, s-ar putea sa nu fi spus adevarul cand a declarat ca nu o va mai spiona pe Angela Merkel. Potrivit publicatiei, Agentia Nationala de.

Ucraina: Joe Biden ii solicita presedintelui Ianukovici sa gaseasca o solutie pasnica/ Merkel cere retragerea legilor care limiteaza dreptul la manifestatii

Vice-presedintele SUA Joe Biden i-a propus telefonic presedintelui ucrainean Viktor Ianukovici sa gaseasca o solutie pasnica pentru iesirea tarii sale din criza, a anuntat joi Casa Alba, conform AFP. Si cancelarul Germaniei, Angela Merkel, l-a sunat joi pe presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, pentru a-i cere sa retraga legile care prevad sanctiuni dure pentru participantii la proteste. UPDATE: 23:30 Un lider al opozitiei ucrainene, Arseni Iateniuk, a apreciat joi, la finalul negocierilor cu presedintele Viktor Ianukovici, ca exista sanse mari pentru a pune capat baii de sange de la Kiev.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )