Libnet.ro
UNICEF

05:30

Angela Merkel: Germania nu are in vederea adoptarea unor sanctiuni impotriva Ucrainei

B1 B1,
Angela Merkel: Germania nu are in vederea adoptarea unor sanctiuni impotriva Ucrainei

Cancelarul Angela Merkel a declarat, joi, ca Germania nu intentioneaza, pentru moment, sa sanctioneze Ucraina, in contextul violentelor de la Kiev, soldate cu cinci morti, relateaza AFP. Nici eu, nici. continuă pe B1

Merkel: Nu intentionam sa adoptam sanctiuni impotriva Ucrainei, deocamdata.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat joi ca deocamdata nu are in vedere adoptarea unor sanctiuni impotriva Ucrainei, in contextul violentelor de la Kiev, soldate cu cinci morti. Nici eu, nici ministrul de Externe, Frank Walter Steinmeier, nu credem ca sanctiunile sunt pe ordinea de zi deocamdata, a declarat Merkel, conform Mediafax. Angela Merkel a cerut, joi, Administratiei de la Kiev sa protejeze vietile manifestantilor. Cerem Guvernului ucrainean sa garanteze libertatile .

Angela Merkel ii cere presedintelui ucrainean sa retraga legile care limiteaza dreptul la manifestatii

Legile care prevad sanctiuni dure pentru participantii la proteste trebuie retrase, i-a spus, joi, cancelarul german, Angela Merkel, presedintelui ucrainean, Viktor Ianukovici. Cancelarul german a adresat un.

NSA are amprenta lui Angela Merkel. Scandalul spionajului continua

Ziarul german Bild a sugerat luni ca presedintele SUA, Barack Obama, s-ar putea sa nu fi spus adevarul cand a declarat ca nu o va mai spiona pe Angela Merkel. Potrivit publicatiei, Agentia Nationala de.

Angela Merkel cere protejarea vietilor manifestantilor din Ucraina

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a cerut Administratiei de la Kiev sa protejeze vietile protestatarilor, evitand forta, anunta Mediafax. Pana acum, in urma protestelor din Ucraina, cinci.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )