Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angela Merkel se DESTAINUIE: M-am gandit sa fug din fosta RDG.

România Liberă România Liberă,
Angela Merkel se DESTAINUIE: M-am gandit sa fug din fosta RDG.

Cancelarul german Angela Merkel a declarat intr-un interviu ca s-a gandit adesea sa fuga din fosta Republica Democratica Germania RDG), dar ca a reuntat pentru ca nu a dorit sa isi paraseasca prietenii si familia, relateaza Mediafax. M-am gandit adesea sa plec, a declarat - intr-un interviu pentru saptamanalul Welt am Sonntag - cancelarul, al carei tata era pastor protestant in fosta Germanie de Est. Insa ea nu a vrut sa se desparta de familie si prieteni. Nu voiam sa ii abandonez si sa . continuă pe România Liberă

Angela Merkel: Germania nu isi spioneaza cetatenii.

Cancelarul Angela Merkel a declarat vineri ca Germania nu este un stat care isi spioneaza cetatenii, in contextul unor dezvaluiri privind programul american de supraveghere PRISM, despre care afirma ca a aflat din presa, transmite Mediafax. In cadrul ultimei conferinte de presa, la Berlin, inainte de pauza de vara, Merkel, care mai are doua luni pana la alegerile legislative, a incercat sa linisteasca spiritele in Germania, in urma dezvaluirilor fostului consultant al NSA Edward .

Angela Merkel: Este exclusa o noua stergere a datoriei Greciei.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat ca o noua stergere a datoriei Greciei este exclusa, intrucat autoritatile de la Atena au adoptat masuri suplimentare de austeritate, potrivit Mediafax. Am declarat in repetate randuri ca nu vad o reducere a datoriei Greciei. Toate discutiile pe aceasta tema ma ingrijoreaza cateodata, a spus Angela Merkel, citata de Bloomberg. O noua reducere a datoriei ar veni dupa acordul convenit anul trecut cu investitorii care au acceptat sa-si asume o .

Scandalul PRISM: Angela Merkel vrea un acord la nivel mondial privind protectia datelor

Cancelarul german Angela Merkel a pledat pentru un acord la nivel mondial privind protectia datelor, intr-un interviu acordat unui saptamanal german, dupa dezvaluirile legate de programul american de supraveghere PRISM, relateaza AFP.

Angela Merkel cere un acord mondial privind protectia datelor

Cancelarul german Angela Merkel pledeaza pentru un acord la nivel mondial privind protectia datelor, intr-un interviu acordat unui saptamanal german, in urma unor dezvaluiri despre programul american de.

Angela Merkel exclude o noua stergere a datoriei Greciei

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a exclus ieri o noua stergere a datoriei Greciei, deoarece autoritatile de la Atena au adoptat masuri suplimentare de austeritate, transmite Bloomberg, conform Agerpres.

Angela Merkel: Germania nu isi spioneaza cetatenii

Cancelarul Angela Merkel a declarat vineri ca Germania nu este un stat care isi spioneaza cetatenii, scrie AFP. in cadrul ultimei conferinte de presa, la Berlin, inainte de pauza de vara,.

Angela Merkel: Este exclusa o noua stergere a datoriei Greciei

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat ca o noua stergere a datoriei Greciei este exclusa, intrucat autoritatile de la Atena au adoptat masuri suplimentare de austeritate. Am declarat in repetate r.

Angela Merkel a exclus o noua reducere a datoriei Greciei

Cancelarul german, Angela Merkel, a afirmat, vineri, ca toate tarile europene confruntate cu criza economica au inregistrat progrese, dar a exclus o noua reducere a datoriei Greciei, noteaza agentia EFE, citata.

Angela Merkel: Germania nu este un stat care isi spioneaza propriii cetateni

Germania nu este un stat care isi spioneaza propriii cetateni, a afirmat vineri Angela Merkel, sub presiunea dezvaluirilor legate de programul american de supraveghere PRISM si despre a carei existenta cancelarul sustine ca a aflat din presa, scrie AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )