Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angela Merkel, trasa la raspundere in scandalul azilantilor, vrea un Oficiu de refugiati european

Hotnews Hotnews,
 Angela Merkel, trasa la raspundere in scandalul azilantilor, vrea un Oficiu de refugiati european

Desi Angela Merkel parea sa fi ramas neatinsa de scandalul Bamf, legat de asa-zisele grave nereguli de laOficiul Federal pentru Migranti, iata ca lucrurile nu raman asa. Si Ahile avea un calcai vulnerabil, iar vulnerabilitatea Angelei Merkel e politica sa fata de refugiati. Presa de scandal inflameaza cazul inainte ca acesta sa fi fost elucidat si somand-o pe Merkel sa dea seama, de cat stia. E o situatie incurcata, iar cancelarul ii pune capac, anuntand ca vrea crearea unui Bamf european. Iar acest lucru pare sa nu convina multora, inclusiv partenerilor din coalitia de guvernare. continuă pe Hotnews

Angela Merkel, acuzata intr-un amplu scandal privind situatia migrantilor

Cancelarul german Angela Merkel si guvernul sau au fost pusi in cauza duminica intr-un vast scandal care zguduie de saptamani de zile biroul care se ocupa de gestionarea problemei miilor de migranti sositi.

Angela Merkel, in centrul unui nou SCANDAL: De ce este acuzat guvernul cancelarei

Cancelarul german Angela Merkel si guvernul sau sunt pusi sub presiune dupa ce una dintre filialele sale este acuzata de coruptie. Organismul aflat in subordinea Ministerului de Interne ar fi validat cel.

Angela Merkel anunta o replica europeana inteligenta, decisa si unita daca SUA impun taxe vamale pe otel si aluminiu

Uniunea Europeana va replica de maniera decisa si unita daca Statele Unite impun taxe vamale pe exporturile sale de otel si aluminiu, a avertizat joi cancelarul german Angela Merkel, in vizita la Lisabona, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )