Libnet.ro
UNICEF

22:30

Angela Merkel, la Varsovia: Polonia si Germania vad DIFERIT viitorul UE si al statului de drept. Rusia nu va trece pe sub Marea Baltica!

B1 B1,
Angela Merkel, la Varsovia: Polonia si Germania vad DIFERIT viitorul UE si al statului de drept. Rusia nu va trece pe sub Marea Baltica!

Cancelarul german Angela Merkel si premierul polonez Beata Szydlo si-au afirmat in intrevederea avuta marti la Varsovia vointa de a coopera in interesul Uniunii Europene, admitand. continuă pe B1

Angela Merkel la Varsovia: Polonia si Germania vad DIFERIT viitorul UE si al statului de drept. Rusia nu va trece pe sub Marea Baltica!

Cancelarul german Angela Merkel si premierul polonez Beata Szydlo si-au afirmat in intrevederea avuta marti la Varsovia vointa de a coopera in interesul Uniunii Europene, admitand.

Comisia Europeana ameninta Polonia cu suspendarea dreptului la vot. Angela Merkel, la Varsovia

Jyrki Katainen, vicepresedinte al Comisiei Europene, a avertizat ca Uniunea Europeana ar putea suspenda drepturile de vot ale Poloniei in institutiile comunitare in cazul in care Guvernul de la Varsovia nu respecta principiile statului de drept. Cu siguranta acest subiect va fi discutat si pe timpul vizitei cancelarului Germania, Angela Merkel, la Varsovia.

Cancelarul Angela Merkel: Polonia si Germania au puncte de vedere diferite asupra viitorului UE si a statului de drept

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, si prim-ministrul Poloniei, Beata Szydlo, si-au afirmat in intrevederea avuta, marti, la Varsovia, dorinta de a coopera in interesul Uniunii Europene, admitand insa ca unele divergente inca persista.

Efectul Schulz. Angela Merkel e desemnata candidatul oficial al Uniunii CDU/CSU, dupa o serie de ezitari ale conducerii Partidului Crestin-Social bavarez

Jumatate dintre germani l-ar vota cancelar pe Martin Schulz SPD) la alegerile generale din septembrie, daca ar putea alege direct seful guvernului, potrivit unui sondaj politic al Deutschlandtrend, publicat saptamana trecuta. Vestea a fost proasta pentru lagarul de centru-dreapta al politicii germane. Prin urmare, in ciuda masivelor diferende privind politica in problema imigratiei, crestin-socialii din Bavaria s-au resetat pe armonie si, la intalnirea conducerilor CDU si CSU din 4 si 5 februarie, de la Munchen, au confirmat-o pe Angela Merkel ca propunere de cancelar din partea Uniunii.

Cancelarul german Angela Merkel exclude impunerea unui numar-limita de refugiati

Cancelarul federal german, Angela Merkel, a declarat luni ca, daca va castiga un nou mandat in fruntea executivului de la Berlin in urma alegerilor federale legislative din septembrie, exclude posibilitatea de a impune un numar maxim de refugiati acceptati in tara, noteaza DPA.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )