Libnet.ro
UNICEF

22:00

Angelo Niculescu a incetat din viata

Online Sport Online Sport,
Angelo Niculescu a incetat din viata

Fostul selectioner al echipei nationale a Romaniei, Angelo Niculescu, a incetat din viata la varsta de 93 de ani. continuă pe Online Sport

Angelo Niculescu a incetat din viata: Fostul selectioner al Romaniei nu mai recunostea familia

Angelo Niculescu, in varsta de 93 de ani, s-a stins sambata din viata in jurul orei 12:00, in locuinta sa din Bucuresti, la capatul unei lungi suferinte, informeaza stiripesurse. ro. Fostul selectioner al.

Ron Clarke, legenda a atletismului mondial, a incetat din viata

Australianul Ron Clarke, legenda a atletismului, care a stabilit 17 recorduri mondiale in anii 60, a incetat din viata, miercuri dimineata, la varsta de 78 de ani, la un spital din Gold Coast, informeaza.

Veste trista pentru microbisti. Fostul fotbalist dinamovist Dumitru Ivan a incetat din viata

Fostul fotbalist al echipei Dinamo Bucuresti, Dumitru Ivan, a decedat, miercuri, la varsta de 77 de ani, a anuntat pagina de Facebook a gruparii din Soseaua Stefan cel Mare.

Mircea Sandu, despre fostul selectioner al Romaniei, Angelo Niculescu: A fost un inovator al fotbalului. A format oameni si le-a dat drumul in viata

Fostul tehnician Angelo Niculescu, selectionerul Romaniei la Cupa Mondiala din 1970, care a incetat din viata, la 93 de ani, a fost un inovator al fotbalului, a format oameni si le-a dat drumul in viata,.

A murit fostul selectioner Angelo Niculescu

Fostul tehnician Angelo Niculescu, selectionerul Romaniei la Cupa Mondiala din 1970, a incetat din viata, sambata, la Bucuresti, la varsta de 93 de ani. Federatia Romana de Fotbal regreta disparitia, la.

Doliu in lumea fotbalului. Selectionerul Romaniei la Mondialul din 70, Angelo Niculescu, a murit

Fostul selectioner al Romaniei de la Mondialul din 1970, Angelo Niculescu, a murit, sambata, la varsta de 93 de ani, in locuinta sa din Bucuresti. Antrenorul era bolnav de mai mult timp.

Angelo Niculescu, selectioner la Romaniei la Mondialul din 1970, a murit la 93 de ani

Angelo Niculescu a murit sambata, la varsta de 93 de ani, in locuinta sa din Bucuresti. Fostul selectioner al Romaniei de la Mondialul din 1970 era bolnav de mai mult timp.

A murit Angelo Niculescu, antrenorul care a condus Romania la Mondialul din 1970

A murit Angelo Niculescu, antrenorul care a calificat si a condus Romania la Campionatul Mondial din Mexic 1970 si care a castigat doua titluri cu Dinamo.

Cele mai grele momente din viata de parinte

Nu e usor sa-ti privesti copiii luptandu-se cu viata. Si, totusi, asta face parte din viata. Meseria de parinte presupune sa ai grija de copilul tau, lasandu-i totodata libertatea si independenta necesare pentru a.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2308 seconds )