Libnet.ro
UNICEF

08:00

ANM a prelungit avertizarea de tip cod galben de viscol si ninsoare pentru Dobrogea, estul Munteniei si sud-estul Moldovei

B1 B1,
ANM a prelungit avertizarea de tip cod galben de viscol si ninsoare pentru Dobrogea, estul Munteniei si sud-estul Moldovei

Meteorologii ANM au prelungit codul galden de viscol si ninsoare pana joi, 28 ianuarie, ora 10. Informarea meteorologica este valabila pentru regiunile Dobrogea, estul Munteniei si sud-estul Moldovei. in. continuă pe B1

Cod galben de viscol in Bucuresti si opt judete

Meteorologii au emis cod galben de viscol pentru Bucuresti si opt judete. Se anunta ninsori si intensificari ale vantului in Muntenia, Dobrogea, Moldova si la munte.

Cod portocaliu si cod galben de viscol, incepand de duminica seara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a transmis doua avertismente, unul de cod portocaliu, .

Iarna revine in forta! ANM: Cod galben de ninsori insemnate cantitativ

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare cod galben de ninsori insemnate cantitativ in jumatatea de sud-est si viscolite in Dobrogea, estul Munteniei si sud-estul Moldovei.

Cod galben de ninsori insemnate cantitativ in opt judete din tara si in Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, doua avertizari de vreme rea, una fiind un Cod galben de ninsori insemnate cantitativ valabile in Capitala si in 8 judete. De asemenea, avertizarile vizeaza si vant puternic care va avea rafale in general de pana la 70 kmh, viscolind ninsoarea si determinand scaderea semnificativa a vizibilitatii.

Cod galben de vreme rea: Ninsorile si viscolul lovesc sud-estul Romaniei

Un val de ninsori viscolite loveste sud-estul Romaniei! Meteorologii anunta vreme rea in urmatoarele ore. O alerta meteo cod galben intra in vigoare din aceasta noapte. Va ninge si la Bucuresti.

Alerta meteo: Cod galben de vant puternic pana marti dimineata

Vremea rea pune stapanire pe toata tara. Meteorologii au emis, luni, o avertizare cod galben de vant puternic, valabila in 35 de judete, pana la ora 19. Ulterior, rafalele vor continua in 11 judete, printre cre si Calarasi, pana marti dimineata.

Cod galben de vant puternic in 35 de judete, pana la ora 19.00. Ulterior, rafalele vor continua in 11 judete, pana marti dimineata

Meteorologii au emis, luni, o avertizare cod galben de vant puternic, valabila in 35 de judete, pana la ora 19. Ulterior, rafalele vor continua in 11 judete, pana marti dimineata.

Cod galben si portocaliu de vant puternic, pana luni dimineata, in mai multe judete ale tarii. Unde lovesc ninsorile

Meteorologii au emis, duminica, mai multe avertizari de vant puternic. Pana luni dimineata, in Banat si in zona Carpatilor Occidentali si Meridionali va fi cod galben, iar la altitudini mari va fi cod portocaliu. Luni, in intreaga tara vor fi rafale de vant puternic.

Prognoza meteo: Cod galben in 17 judete. Ceata densa, precipitatii mixte, polei si rafale de vant puternic

Administratia Nationala de Meteorolgie a emis mai multe avertizari de cod galben, duminica dimineata. Sunt vizate 17 judete, undeceata densa,precipitatii mixte, poleiului si ghetusului, rafale.

Meteo. Cod galben de vant puternic in mare parte din tara, cu rafale de pana la 70 kmh, pana luni seara

Cea mai mare parte a tarii este vizata de o alerta Cod galben de vant puternic, la munte, incepand de luni ora 10. 00 pana la ora 19.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )