Libnet.ro
UNICEF

17:45

ANPC: Nu exista riscul contaminarii cu noul coronavirus prin intermediul produselor ce provin din China

Antena3 Antena3,
ANPC: Nu exista riscul contaminarii cu noul coronavirus prin intermediul produselor ce provin din China

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ii asigura pe consumatorii din Romania ca, in mod real, nu exista riscul contaminarii cu noul coronavirus, prin intermediul diverselor produse jucarii, haine etc) care provin din China. continuă pe Antena3

Protectia Consumatorului da asigurari ca nu exista riscul contaminarii cu noul coronavirus prin intermediul produselor ce provin din China

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) ii asigura pe consumatorii din Romania ca, in mod real, nu exista riscul contaminarii cu noul coronavirus prin intermediul diverselor produse jucarii, haine etc) care provin din China.

ANPC: Nu exista riscul contaminarii cu noul coronavirus prin intermediul diverselor produse care provin din China

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) sustine ca nu exista riscul contaminarii cu noul coronavirus prin intermediul produselor care provin din China, precizand ca durata de viata a acestui virus in afara corpului uman este de 24 de ore, iar transportul unui container pana in tara noastra dureaza aproximativ o luna.

ANPC: Nu exista riscul contaminarii cu noul coronavirus prin intermediul produselor care provin din China

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor da asigurari ca nu exista riscul contaminarii cu noul coronavirus prin intermediul produselor care provin din China. Asta deoarece durata de viata a.

Protectia Consumatorilor s-a razgandit. in cazul importurilor din China nu exista riscul de a contracta noul coronavirus

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a transmis joi cariscul de a contracta noul coronavirus prin intermediul marfurilor si produselor avand ca tara de origine China, este unul extrem de mic, si ca importul de marfuri din China nu reprezinta niciun pericol pentru persoane.

VIDEO Noul coronavirus din China - Streinu Cercel: Riscul ca afectiunea sa ajunga in tara noastra este redus Toate persoanele care au calatorit in China si ajung in Romania, incluse intr-o baza de date si monitorizate

Riscul ca boala provocata de noul tip de coronavirus care a ucis 81 de persoane in China sa ajunga pe teritoriul Romaniei este redus, a afirmat luni medicul Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, la finalul sedintei Comitetului interministerial pentru monitorizarea si managementul potentialelor infectii cu noul coronavirus. Toate persoanele care ajung in Romania si au calatorit in ultimele 14 zile in China sunt trecute intr-o baza de date si monitorizate, iar pe aeroporturi au fost create culoare speciale pentru pasagerii intorsi din China, a explicat ministrul Sanatatii, Victor Costache.

CORONAVIRUS CHINA. Beijing anunta un prim deces provocat de noul coronavirus

Autoritatile din orasul Beijing au raportat luni un prim deces in capitala Chinei, provocat in urma imbolnavirii cu noul coronavirus, relateaza AFP.

UPDATE Noul coronavirus: Bilantul epidemiei a ajuns la 170 de morti in China

Comisia Nationala de Sanatate din China a anuntat joi dimineata ca 170 persoane au decedat in urma epidemiei cu noul coronavirus, iar alte peste 1. 700 de cazuri au fost confirmate, astfel ca numarul total a ajuns la 7. Cazurile de transmitere de la om la om a noului coronavirus confirmate in 3 tari, in afara de China, anunta OMS .

LIVETEXT Noul coronavirus chinez: Pana acum au murit 132 de oameni, numarul cazurilor confirmate a urcat la 6.000 Tot mai multe companii aeriene isi suspenda cursele spre China - HARTA INTERACTIVA a cazurilor confirmate la nivel mondial

Numarul deceselor provocate de noul coronavirus din China a urcat miercuri abrupt pana la 132, fiind consemnate aproape 1. 500 de noi cazuri, transmite Reuters. Japonia si-a scos cu avionul cetatenii din Wuhan epicentrul epidemiei, o actiune similara fiind desfasurata miercuri si de Statele Unite. Alte tari incearca si ele sa-si evacueze cetatenii din Wuhan. ---------------18:07 Lufthansa a anuntat suspendarea imediata a tuturor zborurilor din si spre China continentala. Aeroportul din Hong Kong va continua sa fie deservit17:57 Seful Organizatiei Mondiale a Sanatatii a convocat joi comitetul de urgenta pentru coronavirus, pentru a determina daca epidemia constituie sau nu o alerta internationala17. 30 Un roman care se afla in Wuhan a cerut sa fie repatriat. Aproape 600 de cetateni UE vor sa se intoarca din China. 06 Johnson Johnson a anuntat ca lucreaza la dezvoltarea unui vaccin pentru coronavirus15. 20 China va incasa o lovitura economica majora: Cu cat va scadea cresterea economica13. 23 Presedintele chinez a declarat ca prevenirea si tinerea sub control al virusului ramane o sarcina dura si complexa .

Numarul cazurilor de infectare cu noul coronavirus din China a depasit 8.100 la nivel mondial, fiind peste numarul cazurilor din epidemia SARS

Numarul cazurilor de infectare cu noul coronavirus din China a depasit 8. 100 la nivel mondial, fiind mai mare decat numarul total al cazurilor din epidemia SARS, care a avut loc in perioada 2002-2003, punand in pericol cresterea celei de-a doua mari economii la nivel mondial, transmite Reuters.

Prima tara care isi inchide frontiera rutiera cu China de teama unei contaminari cu noul coronavirus

Mongolia, care imparte o lunga frontiera cu China, a decis sa-si inchida punctele rutiere de trecere cu tara vecina pentru a evita o contaminare cu noul coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )