Libnet.ro
UNICEF

10:45

Antena 3, cea mai urmarita televiziune din Romania pe 24 iunie

Antena3 Antena3,
Antena 3, cea mai urmarita televiziune din Romania pe 24 iunie

Conform cifrelor oferite de Kantar Media, pe targetul 18+ urban, Antena 3 a fost cel mai urmarit post TV din Romania, marti, 24 iunie. Postul de nisa a inregistrat o medie de 3% rating si 12,3% cota de piata,. continuă pe Antena3

Cea mai rapida egalare din istoria Cupei Mondiale in Nigeria-Argentina

Doua goluri in primele patru minute in meciul de la Porto Alegre, iar echipa Nigeriei a produs cea mai rapida egalare din istoria Cupei Mondiale.

Economia SUA a inregistrat in primul trimestru cea mai mare contractie din ultimii 5 ani, de 2,9%

Economia Statelor Unite aleAmericii a inregistrat in primul trimestru cea mai mare contractie din ultimii 5 ani, de 2,9%. Declinul inregistrat a fost peste asteptarile analistilor si peste estimarea.

Aceasta este cea mai buna tara din lume. Romania ocupa abia pozitia 65 in clasament

Organizatia Natiunilor Unite, alaturi de Banca Mondiala si alte organizatii internationale au realizat un clasament al celor mai bune tari din lume, luandu-se in considerare mai multi indici, printre care:.

Unde este cea mai ieftina bere din lume si pe ce loc se claseaza Romania [INFOGRAFIC]

Berea, consumata cu moderatie, nu este o bautura rea ci, din contra, contine vitamina D si previne degenerarea oaselor, cel putin conform International Journal of Endocrinology. Vestea si mai) buna este ca berea poate fi extrem de ieftina in anumite.

Irlanda este cea mai 'buna' tara din lume: a contribuit cel mai mult la dezvoltarea planetei

Irlanda este cea mai buna tara din lume pentru ca a avut cea mai mare contributie la dezvoltarea planetei si a umanitatii, potrivit unui nou studiu, scrie The Independent .

CM 2014: S-au inscris 2,94 goluri pe meci, cea mai buna medie din 1970

Media de 2,94 goluri pe meci la Cupa Mondiala, dupa disputarea a 32 partide, este cea mai ridicata dupa turneul final din 1970, din Mexic, a anuntat, FIFA.

Cum poti sa castigi bani in cea mai moderna institutie din regiunea Sud Muntenia

Pentru al saselea an consecutiv, studentii in ani teminali care urmeaza cursurile unei facultati economice sau tehnice pot deveni angajati cu acte in regula intr-una dintre cele mai moderne institutii din regiunea Sud Muntenia.

TOP: cele mai antreprenoriale tari din lume. A doua cea mai populata tara din lume detine prima pozitie

Raportul Oracle Capital Group masoara opiniile, atitudinile, experientele si activitile care contribuie la dezvoltarea antreprenoriatului, urmarind perceptia antreprenorilor, atitudinea fata de riscurile aferente inceperii unei noi.

La Cheile Turzii, cea mai vizitata zona din judetul Cluj, se organizeaza o competitie sportiva de escalada si mountainbike

Intr-o zona amenajata din cadrul Rezervatiei Naturale Cheile Turzii va avea loc, la sfarsitul acestei saptamani, o competitie sportiva de escalada, alergare montana si mountainbike.

Evolutii SPECTACULOASE la cel mai mare miting aviatic din Romania

Cel mai mare miting aviatic din Romania, BIAS 20148236;, al carui partener media este Antena 3, a inceput duminica dimineata. Renumiti pentru cele mai periculoase acrobatii in aer, membrii echipei Baltic B.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )