Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antena 3, cea mai urmarita televiziune din Romania cand au loc evenimente importante

Antena3 Antena3,
Antena 3, cea mai urmarita televiziune din Romania cand au loc evenimente importante

Antena 3 incheie prima luna a anului in pozitia de lider detasat al posturilor informative din Romania, dar si cu performante de lider de piata in zilele cheie. Luna ianuarie a fost marcata de subiecte ca noul Cod Penal,. continuă pe Antena3

Petitia Antenei 3, Basescu, demisia!, cea mai votata petitie din Romania

Petitia initiata de Antena 3, prin care cetatenii cer demisia presedintelui Traian Basescu, a ajuns cea mai votata din mediul on-line din Romania. in prezent, cererea a adunat 144. 077 de semnaturi si.

Cea mai ieftina masina din lume, Tata Nano, a primit zero stele la testele de siguranta Ncap (VIDEO)

Automobilul indian Tata Nano, cea mai ieftina masina din lume, a primit zero stele pentru protectia adultilor si copiilor la testele de siguranta Ncap, derulate in Germania, potrivit The Guardian. Masina a fost.

Cea mai IEFTINA MASINA din lume, ZERO STELE la testele de siguranta Ncap

Automobilul indian Tata Nano, cea mai ieftina masina din lume, a primit zero stele pentru protectia adultilor si copiilor la testele de siguranta Ncap, derulate in Germania, potrivit The.

Cea mai ieftina masina din lume a primit zero stele la testele de siguranta

Automobilul indian Tata Nano, cea mai ieftina masina din lume, a primit zero stele pentru protectia adultilor si copiilor la testele de siguranta Ncap, derulate in Germania, potrivit The Guardian, citat de Mediafax .

Obligatiunile Ucrainei, in cea mai mare crestere din ultima luna

Obligatiunile Ucrainei au inregistrat, ieri, cea mai mare crestere din ultima luna, dupa ce premierul Mikola Azarov si-a prezentat demisia ca sa puna capat protestelor de strada din tara, din ultimele doua luni, care s-au soldat cu victime saptamana trecuta.

Economia britanica, in cea mai importanta crestere din 2007

Economia Marii Britanii a crescut cu 1,9% anul trecut, fata de 2012, aceasta fiind cea mai puternica rata de expansiune din 2007, generata de evolutia pozitiva din toate sectoarele, cu exceptia constructiilor.

Cea mai proasta masina din istoria lumii, desemnata intr-o editie speciala Top Gear

BBC Knowledge va difuza luni, 3 februarie, de la ora 22:00, o editie speciala a seriei Top Gear in care Jeremy Clarkson si James May vor desemna Cea mai proasta masina din istoria lumii.

Cea mai mare descoperire din domeniul energiei neconventionale poate schimba lumea

Putem fi contemporani unui eveniment care poate schimba din temelii societatea umana, un moment la fel de revolutionar ca si cel al descoperirii motorului cu aburi, in 1712.

Cea mai scazuta temperatura din acest an a fost inregistrata la Vaslui

Orasul vasluian Negresti a fost polul frigului din Romania in cursul noptii de joi spre vineri, in conditiile in care mercurul termometrelor a coborat pana la minus 22 de grade Celsius, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura inregistrata in acest an, transmite Mediafax.

Cel mai dorit job din Romania: salariul urca la 6.000 de euro, somajul NU exista, mii de locuri raman neocupate

Meseria de programator sta in fruntea listelor canalelor de recrutare, companiile duc lupte grele pentru a-i atrage si mentine pe specialisti, iar salariile de top pentru aceasta pozitie depasesc si de 10-15 de ori venitul mediu al romanilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )