Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cea mai proasta masina din istoria lumii, desemnata intr-o editie speciala Top Gear

Adevărul Adevărul,
Cea mai proasta masina din istoria lumii, desemnata intr-o editie speciala Top Gear

BBC Knowledge va difuza luni, 3 februarie, de la ora 22:00, o editie speciala a seriei Top Gear in care Jeremy Clarkson si James May vor desemna Cea mai proasta masina din istoria lumii. continuă pe Adevărul

Cea mai scumpa masina vanduta in Marea Britanie a fost cumparata pentru 24 de milioane de lire sterline

Un Testa Rossa din 1957 a devenit cea mai scumpa masina vanduta in Marea Britanie, dupa ce la o licitatie un exemplar s-a vandut cu putin peste 24 de milioane de lire sterline, anunta The.

Obligatiunile Ucrainei, in cea mai mare crestere din ultima luna

Obligatiunile Ucrainei au inregistrat, ieri, cea mai mare crestere din ultima luna, dupa ce premierul Mikola Azarov si-a prezentat demisia ca sa puna capat protestelor de strada din tara, din ultimele doua luni, care s-au soldat cu victime saptamana trecuta.

Actiunile Vodafone au inregistrat cea mai mare scadere din 2008

Actiunile Vodafone au inregistrat luni cea mai mare scadere din mai mult de cinci ani, de 7,2%, dupa ce grupul american ATT a respins zvonurile potrivit carora ar putea lansa o oferta de preluare a operatorului britanic de telefonie mobila,.

Economia britanica, in cea mai importanta crestere din 2007

Economia Marii Britanii a crescut cu 1,9% anul trecut, fata de 2012, aceasta fiind cea mai puternica rata de expansiune din 2007, generata de evolutia pozitiva din toate sectoarele, cu exceptia constructiilor.

Petitia Antenei 3, Basescu, demisia!, cea mai votata petitie din Romania

Petitia initiata de Antena 3, prin care cetatenii cer demisia presedintelui Traian Basescu, a ajuns cea mai votata din mediul on-line din Romania. in prezent, cererea a adunat 144. 077 de semnaturi si.

VIDEO Cea mai proasta aruncare libera vazuta vreodata in NBA

Tony Parker a fost protagonistul unei faze hilare in meciul pe care formatia sa, San Antonio Spurs, l-a sustinut in compania celor de la Chicago Bulls. Adus la linia de aruncari libere dupa un fault, Parker a aruncat mingea ca un amator starnind curiozitatea spectatorilor.

Marea Britanie a inregistrat in 2013 cea mai puternica crestere economica din ultimii 6 ani.

Economia Marii Britanii a crescut anul trecut cu 1,9%, cea mai puternica rata de expansiune din 2007, cu performante bune in toate sectoarele, cu exceptia constructiilor. In ultimul trimestru, Produsul Intern Brut al Marii Britanii a crescut cu 0,7% fata de trimestrul al treilea, respectiv cu 2,8% fata de perioada corespunzatoare a anului anterior, cea mai buna evolutie din primele trei luni ale lui 2008, potrivit Bloomberg. Mai mult de jumatate din cresterea economica din trimestrul al .

Zlotul, in cel mai important declin din ultimele patru luni

Moneda Poloniei zlotul) a inregis and not;trat, vineri, cea mai importanta scadere din ultimele patru luni, ajungand la cel mai redus curs din ultimele zece saptamani fata de euro, pe fondul temerilor legate de expansiunea economiei globale. ingrijorarile privind mersul economiei au aparut dupa ce, joi, HSBC Holdings Plc si Markit Economics au indicat ca sectorul industrial din China ar putea sa scada pentru prima oara in ultimele sase luni.

SUA va avea 230 de sportivi la JO de la Soci, cea mai numeroasa delegatie americana din istoria jocurilor de iarna

SUA se prezinta cu cea mai numeroasa delegatie americana din istoria jocurilor de iarna la Soci, formata din 230 de sportivi. Delegatia americanilor va fi formata din 125 de sportivi si 105 sportive, acestia ur.

Helen Mirren va primi cea mai inalta distinctie la premiile BAFTA 2014

Actrita britanica Helen Mirren va fi recompensata cu cea mai inalta distinctie, Fellowship, la Premiile BAFTA 2014, gala care va avea loc pe 16 februarie, la Londra.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )