Libnet.ro
UNICEF

16:31

Antena 3, DOUA NOMINALIZARI la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo

Antena3 Antena3,
Antena 3, DOUA NOMINALIZARI la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo

Mihai Gadea a anuntat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, ca postul de televiziune Antena 3 a fost nominalizat la 2 categorii in finala celei de-a 54-a editie a prestigiosului Festival de. continuă pe Antena3

Monte Carlo Masters: Roger Federer, in optimi fara nicio emotie

Roger Federer nu a avut probleme in meciul cu Radek Stepanek, elvetianul impunandu-se categoric in doua seturi, scor 6-1, 6-2. In urma acestei victorii, Federer s-a calificat in optimile Masters-ului de la Monte Carlo, faza a competitiei unde il va intalni pe Lukas Rosol Cehia). In optimi a ajuns si Rafael Nadal: 6-4, 6-1 cu Teymuraz Gabashvili.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au ratat accederea in turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de la Monte-Carlo

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julier Rojer nu au reusit sa acceada in turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Monte-Carlo. Cei doi au fost invinsi, miercuri, de cuplul.

Federer, debut fulminant la Monte-Carlo

Fostul lider mondial Roger Federer a avut parte, marti, de un inceput ideal in turneul Masters de la Monte-Carlo.

Tecau si Rojer au iesit in primul tur la Monte-Carlo

Infrangere neasteptata pentru Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, miercuri, in primul tur al turneului ATP Masters 1000 de la Monte-Carlo.

Doi dintre favoritii de la Bucuresti eliminati prematur la Monte-Carlo

Gilles Simon, unul dintre cei mai indragiti jucatori care va evolua saptamana viitoare pe zgura de la Bucuresti, a fost eliminat marti in runda inaugura la Mastersul de la Monte-Carlo.

Monte Carlo Masters: Novak Djokovic, la turatie maxima in turul trei

Novak Djokovic cap de serie numarul doi si ultimul castigator al turneului) s-a calificat en fanfare in turul trei al Mastersului de la Monte Carlo. Sarbul l-a invins, scor 6-1, 6-0, pe Albert Montanes, din Spania locul 57 ATP). Meciul a durat doar 45 de minute.

Monte Carlo Masters: Fabio Fognini, cu emotii in turul doi

Fabio Fognini cap de serie numarul zece) s-a calificat, luni, in turul doi al turneului Masters de la Monte Carlo. Italianul l-a invins in trei seturi, scor 5-7, 7-5, 6-4, pe Joao Sousa. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

Monte Carlo Masters: Perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Roger, eliminata surprinzator in primul tur

Dublul Horia Tecau/ Jean-Julien Roger a fost eliminat inca din primul tur al turneului Masters de la Monte Carlo, cei doi fiind invinsi de perechea Romain Arneodo/ Benjamin Balleret, scor 2-6, 6-3, 10-8.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )