Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antonescu: Clasa politica din Romania trebuie sa dea dovada de coeziune.

România Liberă România Liberă,
Antonescu: Clasa politica din Romania trebuie sa dea dovada de coeziune.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca Romania trebuie sa demonstreze partenerilor internationali ca este o tara stabila in aceasta perioada de criza. Suntem poate in cel mai delicat moment al relatiilor internationale din perioada de dupa Razboiul Rece. Gestul Kremlinului de astazi de a declara anexarea Crimeii, ca si o serie de alte declaratii foarte grave facute de presedintele rus, Vladimir Putin, schimba nu doar ordinea de drept in relatiile internationale, ci si toate . continuă pe România Liberă

Windows Phone a depasit iPhone si a ajuns al doilea cel mai popular sistem de operare mobil din Romania

Windows Phone a depasit iOS si a devenit al doilea cel mai popular sistem de operare din Romania. Platforma dezvoltata de Microsoft are o cota de piata de 10%, informeaza firma de cercetare a pietei GfK. Va.

BOLIZII de milioane de euro ale beizadelelor din Romania

Fiii celor mai bogati romani detin cele mai scumpe masini din tara. Vorbim de bolizi de sute sau chiar milioane de euro. Iar odraslele afaceristilor de top nu rateaza nicio ocazie sa se laude cu bijuteriile pe 4.

Cea mai noua statiune din Romania, un sat turistic.

Vartopul s-a cocotat pe crestele Masivului Bihariei, la granita intre judetele Bihor si Alba. Ambitia autoritatilor locale si investitorilor a creat aici 70 de pensiuni si hoteluri, dar si un domeniu schiabil de doi kilometri. Primul amanunt care-ti atrage atentia este numarul locuitorilor din orasul Nucet - 2. 300 de persoane, conform celor spuse chiar de primarul localitatii. Spre comparatie, comuna invecinata, Campani, are 2. 600 de suflete. Nucetul este la ora actuala unul dintre cele mai .

Cel mai mare hotel de 5 stele din Romania, pe profit dupa patru ani de pierderi

Bucuresti Turism, compania care detine hotelul Radisson din Bucuresti, cea mai mare unitate de cazare de cinci stele din tara, a trecut in 2013 pe profit dupa ce in fiecare an de la deschidere, in toamna lui 2008, a inregistrat pierderi, reiese din.

Prima REACTIE a Americii dupa discursul lui Putin. Ce se intampla cu scutul ANTIRACHETA din Romania si Polonia

Un raport al Government Accountability Office GAO) arata ca estimarile Pentagonului privind planificarea amplasarii scutului antiracheta in Romania si Polonia sunt optimiste si ca vor exista intarzieri.

Ce se intampla cu scutul ANTIRACHETA din Romania si Polonia

Un raport al Government Accountability Office GAO) arata ca estimarile Pentagonului privind planificarea amplasarii scutului antiracheta in Romania si Polonia sunt optimiste si ca vor exista intarzieri.

Amenda RECORD data de CNA unui post TV din Romania. Suma de 100.000 de lei este foarte mare

CNA a decis, marti, sa mentina amenda record de 100. 000 de lei pe care a aplicat-o pe 6 februarie postului Mynele TV, care il are ca actionar si pe cantaretul Costi Ionita, din cauza ca aceasta.

ARAMT: Somajul din Romania va creste daca se aproba modificarea Codului Muncii

Activitatea agentilor de munca temporara, care in 2013 au generat peste 50. 000 de locuri de munca, va fi redusa cel putin la jumatate daca noile reglementari munca temporara din proiectul de modificare a Codului muncii vor fi aprobate, a declarat.

Marc Anthony si-a ANULAT concertul din Romania! Afla aici de ce!

Situatia conflictuala din Europa afecteaza turneele marilor artisti. MARC ANTHONY si-a amanat turneul european pentru martie 2015. In urma incidentelor.

1.000 de politisti asigura ordinea publica la manifestatiile maghiarilor din Romania.

Potrivit Politiei Romane, in perioada 15 - 17 martie, in 56 de locuri din 15 judete ar urma sa aiba loc manifestari prilejuite de sarbatorirea Zilei Maghiarilor de Pretutindeni. La aceste evenimente vor participa, conform estimarilor organizatorilor, aproximativ 30. 000 de persoane. De pastrarea ordinii si linistii publice se vor ocupa 1. 000 de politisti. Ministerul Afacerilor Interne a anuntat, vineri, ca, in conformitate cu dispozitiile legislatiei comunitare, autoritatile romane au luat .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )