Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cel mai mare hotel de 5 stele din Romania, pe profit dupa patru ani de pierderi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai mare hotel de 5 stele din Romania, pe profit dupa patru ani de pierderi

Bucuresti Turism, compania care detine hotelul Radisson din Bucuresti, cea mai mare unitate de cazare de cinci stele din tara, a trecut in 2013 pe profit dupa ce in fiecare an de la deschidere, in toamna lui 2008, a inregistrat pierderi, reiese din. continuă pe Wall-Street Ro

BlackRock, cel mai mare actionar la UniCredit, cu o participatie de 5,2%

Fondul american BlackRock Inc, cel mai mare fond de administrare de active din lume, si-a majorat participatia la UniCredit devenind cel mai mare actionar la grupul bancar italian, potrivit unui comunicat publicat vineri pe pagina de Internet a Autoritatii italiene de reglementare a pietelor financiare, Consob, transmite Reuters.

Cel mai mare miting al Opozitiei: Partidul Miscarea Populara cere demisia lui Ponta si renuntarea la acciza pe carburanti

Cel mai mare miting al Opozitiei a avut loc sambata in Capitala. Partidul Miscarea Populara a initiat un protest pentru a-l determina pe Victor Ponta sa renunte la taxa suplimentara la carburant, a anuntat.

Windows Phone a depasit iPhone si a ajuns al doilea cel mai popular sistem de operare mobil din Romania

Windows Phone a depasit iOS si a devenit al doilea cel mai popular sistem de operare din Romania. Platforma dezvoltata de Microsoft are o cota de piata de 10%, informeaza firma de cercetare a pietei GfK. Va.

Cat valoreaza cea mai mare asigurare de viata din lume

Un milionar din California se poate lauda ca are cea mai mare asigurare de viata din lume. Barbatul a intrat in Cartea Recordurilordupa ce si-a facut o polita de asigurare in valoare de 200 de mili.

O fundatie crestina ridica la Lugoj cu 26 de milioane de dolari cel mai mare centru de servicii sociale din Romania

Lugojul li s-a parut americanilor de la Fundatia crestina Bashford locatia ideala pentru a ridica cel mai mare si modern centru de servicii sociale din Romania. Aici vor fi gazduite familii defavorizate, vor fi clinici pentru recuperare medicala, pentru dezintoxicare si dezalcolizare. Inclusiv o statie radio-tv!.

BlackRock a devenit cel mai mare actionar al UniCredit. Banca tocmai ce a anuntat o pierdere gigantica, de 15 miliarde de euro

BlackRock, cel mai mare administrator de active la nivel mondial, a acumulat o participatie de 5,2% la banca italiana UniCredit, prezenta si in Romania, devenind cel mai important actionar al institutiei, scrie Bloomberg.

Business report: Procesele colective, pericol pentru banci; Calendarul luxului la romani. Cate masini premium au fost inmatriculate in primele doua luni ale acestui an; Firma cu cel mai mare profit din istoria Romaniei a intrat in insolventa

Saptamana rosie la Bursa. S-au pierdut 4,2 miliarde de lei. Valoarea celor peste 100 de companii listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a scazut cu peste 4,2 miliarde de lei, ca urmare a deprecierii actiunilor lor in saptamana bursiera. Alocatia pentru copii - practica europeana si aplicarea ei in Romania. Dincolo de prezenta ei mai mult simbolica in randul prestatiilor oferite de stat pentru aproape 4 milioane de beneficiari, alocatia pentru copii ar putea fi un.

New York, cel mai mare centru financiar din lume

New York a luat locul Londrei in topul celor mai mari centre financiare ale lumii, dupa ce orasul londonez a trecut printr-o serie de scandaluri, iar pozitia Marii Britanii, ca stat membru al UE, a fost pusa sub semnul intrebarii, potrivit site-ului Bloomberg.

New York a devenit CEL MAI MARE CENTRU FINANCIAR din lume

New York a luat locul Londrei in topul celor mai mari centre financiare ale lumii, dupa ce City-ul londonez a fost zguduit de o serie de scandaluri, iar pozitia Marii Britanii ca stat membru al Uniunii Europene a fost.

New York a devenit cel mai mare centru financiar al lumii

New York a luat locul Londrei in topul celor mai mari centre financiare ale lumii, dupa ce City-ul londonez a fost zguduit de o serie de scandaluri, iar pozitia Marii Britanii ca stat membru al Uniunii Europene a fost pusa sub semnul intrebarii,.

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )