Libnet.ro
UNICEF

09:31

BOLIZII de milioane de euro ale beizadelelor din Romania

Antena3 Antena3,
BOLIZII de milioane de euro ale beizadelelor din Romania

Fiii celor mai bogati romani detin cele mai scumpe masini din tara. Vorbim de bolizi de sute sau chiar milioane de euro. Iar odraslele afaceristilor de top nu rateaza nicio ocazie sa se laude cu bijuteriile pe 4. continuă pe Antena3

Uniunea Europeana va aloca Romaniei 61 milioane euro pentru securizarea frontierelor

Romania va primi cel putin 61 milioane euro, dupa ce Parlamentul European a aprobat, joi, alocarea a 2,6 miliarde de euro, in perioada 2014-2020, pentru securizarea frontierelor externe ale Uniunii Europene,.

Lichiditate de 13,2 milioane euro

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, ieri, o lichiditate de 59,7 milioane lei aproximativ 13,2 milioane euro), dintre care aproximativ 45,2% au reprezentat tranzactiile deal cu actiuni SIF5 Oltenia 14,6 milioane lei), Fondul Proprietatea 3,8 milioane lei), BRD 3,3 milioane lei), Romgaz 1,7 milioane lei) si SIF4 Muntenia 3,5 milioane lei).

Actiuni vandute pentru 4,3 milioane euro

Doua pachete, reprezentand 9,95% din actiunile Bancii Carpatica, au fost transferate la bursa prin doua operatiuni de tip deal, in valoare de 19,58 milioane lei 4,34 milioane euro), vanzatorul fiind, cel mai probabil, principalul actionar, Ilie Carabulea, al carui drept de vot a fost suspendat de BNR, potrivit Mediafax.

Germania a cumparat circuitul de Formula 1 supranumit Iadul Verde cu 100 milioane euro: Peste 200 de persoane au murit pe Nurburgring

Compania Capricorn din Germania a achizitionat Nurburing, supranumit Iadul Verde, cu suma de 100 milioane euro. Aici peste 200 de persoane si-au pierdut viata, potrivit GTSpirit. Circuitul are 21 kilometri.

Firma Capricorn a cumparat circuitul de Formula 1 supranumit Iadul Verde cu 100 milioane euro: Peste 200 de persoane au murit pe Nurburgring

Compania Capricorn din Germania a achizitionat Nurburing, supranumit Iadul Verde, cu suma de 100 milioane euro. Aici peste 200 de persoane si-au pierdut viata, potrivit GTSpirit. Circuitul are 21 kilometri.

va construi in Spania primul sau parc de distractii din Europa, cu o investitie de 100 milioane euro

Va avea din 2016 langa Barcelona primul sau parc tematic european in care se va gasi si un montagne-rousse, un hotel si simulatoare de condus. Investitia va fi de 100 milioane euro, iar are deja un parc de distractii in Abu Dhabi, dorind sa mai construiasca inca unul in Asia.

TUTORIAL: Cum sa accesam Apple iTunes fara restrictii din Romania

Vesti bune pentru utilizatorii de servicii si produse Apple. Daca pana acum experienta serviciului iTunes de la Apple era una exclusiv romaneasca, iata ca va veti putea bucura si de varianta americana iTunes din Romania. Asadar, venim cu o solutie foarte simpla care va inlatura granitele dintre state si va va arata cum sa accesati continut nelimitat si gratuit prin aplicatii ca Spotify, Beats Music, Netflix si multe altele, altfel indisponibile pentru noi romanii. Pe langa varianta americana de iTunes [].

Valoarea tranzactiilor din Romania a crescut anul trecut cu 39%

Valoarea tranzactiilor din Romania a crescut anul trecut cu 39% Valoarea estimata a tranzactiilor din Romania a ajuns la 1,09 miliarde de USD in 2013, in crestere cu 39% fata de anul precedent, conform studiului EY - M and A Barometer Romania 2013.

Mercedes-Benz GLA si noua Clasa C au ajuns in showroom-urile din Romania

Mercedes-Benz GLA si noua Clasa C, modele lansate oficial pe plan international la finalul anului trecut, sunt disponibile in showroom-urile din Romania din 15 martie.

FOTO. Noile modele Mercedes-Benz ajung in showroom-urile din Romania.

Noile modele Mercedes-Benz - GLA si noua Clasa C - ajung in showroom-urile din Romania, incepand cu data de 15 martie. Noul GLA Modelul GLA este al patrulea model compact de noua generatie Mercedes-Benz, fiind primul SUV al marcii disponibil optional cu noua generatie a sistemului de tractiune integrala permanenta 4MATIC cu distributie variabila a cuplului motor. Mercedes-Benz GLA este echipat cu sistemul de detectare a oboselii ATTENTION ASSIST si cu cel de prevenire a coliziunilor din .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )