Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antonescu: Demisia lui Iohannis a fost ca o pana. M-a speriat, dar mi-am revenit

România Liberă România Liberă,
Antonescu: Demisia lui Iohannis a fost ca o pana. M-a speriat, dar mi-am revenit

Crin Antonescu, a declarat, joi seara, la postul B1TV, ca demisia din functia de prim-vicepresedinte al PNL a lui Klaus Iohannis a fost o pana, fapt care l-a speriat la momentul respectiv, dar si-a revenit repede, precizand ca ideea sa este sa asigure succesiunea in partid fara tranzitie. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Demisia lui Iohannis este o surpriza. Colegii de la PSD Sibiu au castigat zdrobitor (VIDEO)

PremierulVictor Ponta a declarat, luni, ca demisia luiKlaus Iohannis din functia de prim-vicepresedinte al PNL este o surpriza, dar este justificata dupa ce PSD Sibiu a castigat.

Tariceanu: Demisia lui Iohannis, recunoasterea unui esec; pozitia lui Antonescu, a unui om care sufera de autism

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a calificat, luni, demisia lui Klaus Iohannis ca recunoasterea implicita a unui esec, iar pozitiile lui Crin Antonescu dupa rezultatele partiale sunt ale unei persoane care sufera de autism.

Tariceanu: Rezultatele obtinute de PNL la europarlamentare sunt un dus rece. Demisia lui Iohannis, recunoasterea esecului (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, luni, dupa ce primarul Sibiului Klaus Iohannis si-a anuntat demisia din PNL ca acest gest reprezinta o recunoastere a esecului inregistrat la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2694 seconds )